forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 RUSSIA VS. USA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4732 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/03/2025 : 11:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:
Originally posted by Macon

Rusi če se poslije Ukrajinaca koji su druga armija planete morati mjesec dana boriti sa Poljacima jer će poljskih 15 ili 20 brigada biti dosta za mjesec dana borbe. Poslije će se provozati po autoputevima do Gibraltara. Sto tisuča čečenskih Akhmatovaca če osnovati Čečenski imperij u EU sa oko pet, šest zemalja ispod njih jer će jih biti dosta za policijske zadatke i masovnu pljačku. Sloveniju će zauzeti sa dva bataljona do užine. Hrvatska je jaka, za nju će trebati tri dana i dve brigade sa par sto dronova.

znaci nesto ovako
[url=https://ibb.co/ksRCZXDz][/url]
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/03/2025 : 11:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

Od Jankomira do Ikee, molit ću. Mada, meni osobno je i Rijeka-Krk Hrvatska, tamo ljetujem svake godine:D

Lapsus, ispričavam se.
Dvije godine sam živio u Hrvatskoj, ali to je bilo prije nego je došla Ikea. Zaboravio sam da se dolaskom Ikee istočna granica Hrvatske pomakla.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/03/2025 11:32:14
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1620 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 09/03/2025 : 11:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by wintermute

Na forumu ciji me je vlasnik shadow banovao samo zbog drugacijeg politickog misljenja vise ne zelim da budem.

Zbogom.

Ne kaže se ROI nego povratak investicije.
Kad se gazdi ne čitaju tvoje glupostI ne kaže se da te shadow banovao nego da te ignorira.

Živeći u toj tvojoj land of the free and the home of the brave si posta prava woke mindžica.
I zašto ti sad Marko ne paše kad te povuka malo čvršće za kosu i uzeo malo grublje kad idoliziraš ovoga koji je serijski silovatelj i siluje cilu planetu?
Njemu si se naguzija i dozvoljavaš da te dere bez vazelina, a na Marka pušeš ka mačka, i stisnija si sfinkter ka da je žensko?

Meni su tvoji upisi proljev ali mi ih je zanimljivo čitat jer daješ američku perspektivu. Ne budi muškarac sa tamponom, probudi u sebi zatomljeni Balkan. izvadi tampon iz čmara i vrati se, al ovaj put da radiš za naše.

A ti si junački sačekao da čovek ode sa foruma da bi mu rekao šta misliš o njegovim "upisima".
Inspirativno.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4732 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/03/2025 : 11:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

Od Jankomira do Ikee, molit ću. Mada, meni osobno je i Rijeka-Krk Hrvatska, tamo ljetujem svake godine:D

to me podseti na
https://www.reddit.com/r/croatia/comments/1j6k0fy/koju_regiju_bi_dali/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/03/2025 : 11:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by henry

quote:

quote:

Na forumu ciji me je vlasnik shadow banovao samo zbog drugacijeg politickog misljenja vise ne zelim da budem.

Zbogom.

Kad se gazdi ne čitaju tvoje glupostI ne kaže se da te shadow banovao nego da te ignorira.

Živeći u toj tvojoj land of the free and the home of the brave si posta prava woke mindžica.
I zašto ti sad Marko ne paše kad te povuka malo čvršće za kosu i uzeo malo grublje kad idoliziraš ovoga koji je serijski silovatelj i siluje cilu planetu?
Njemu si se naguzija i dozvoljavaš da te dere bez vazelina, a na Marka pušeš ka mačka, i stisnija si sfinkter ka da je žensko?

Meni su tvoji upisi proljev ali mi ih je zanimljivo čitat jer daješ američku perspektivu. Ne budi muškarac sa tamponom, probudi u sebi zatomljeni Balkan. izvadi tampon iz čmara i vrati se, al ovaj put da radiš za naše.

A ti si junački sačekao da čovek ode sa foruma da bi mu rekao šta misliš o njegovim "upisima".
Inspirativno.

Pa ja ga zoven da se vrati, i nadan se da neće otić. Nije ni baniran pa da nemože odgovorit. Ali ti si dovoljno zloban i glup pa čitaš ono šta ti odgovara.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/03/2025 11:43:30
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5042 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 09/03/2025 : 11:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
quote:

...

Malo smo se zapetljali u prebrojavanje krvnih zrnaca u bitkama srednjeg vijeka, nisam siguran kakve to veze ima sa temom, pa se vraćam na tvoj originalni post u kojem otprilike kažeš da su stvari krenule nizbrdo u zadnjih 50 godina zbog woke maćuhica koji žive sa mamama, za razliku od nekadašnjih plemića koji su muški nosili svoju društvenu odgovornost da gube glavu u bitkama. Međutim, prije 100 godina u WW1, kao što si i sam rekao, masovno sasvim sigurno nisu ginuli plemići, nego niži siromašniji staleži. Dakle onda ni to više nije bilo idealno vrijeme pravih muškaraca, i to vrijeme već tada nije predstavljalo društveni progres nego regres, već tada su kola krenula nizbrdo. Znači, po tebi, što bi nam prestavljalo idealno društvo kojem trebamo težiti? Povratak u mračno doba srednjeg vijeka? Ne moraš odgovoriti.

Edited by - vukozec on 09/03/2025 11:46:03
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5042 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 09/03/2025 : 11:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
quote:
Originally posted by henry

quote:

quote:

Zbogom.

Inspirativno.

Nesvrtani je dobro poznati forumski trtaroš koji se ne usudi direktno nekome sasuti u lice što ga ide. Evo kao što nije odmah ni tebi.
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

500 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 09/03/2025 : 12:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message
Koliko glupih ljudi na ovom forumu, odnosno generalno na svijetu.

Jel vama jasno da rat moze sutra završiti tako da putin povuče svoju vojsku? Zbog čega još uvijek ratuje, NATO praktički ne postoji, američki bio-labosi u ukrajini, pa valjda će mu trump dati pristup tamo...ne kuzim, čemu više rat? Zar to nisu bile dvije glavne teorije zašto je putin odlučio napraviti invaziju.

Uglavnom, svakoga tko smatra da je ukrajina kriva za ovaj rat i da rat treba završiti tako da ukrajina da pola svoje zemlje vidim ko kretena nulte kategorije. Apsolutnog retarda.

Hrvate koji podrzavaju trumpa apsolutno prezirem. Pa jel vama jasno da se formira novi savez rusije, amera i mađarske. Što će biti za par godina kad gospon Orban kaze da Slavonija pripada njemu, a iza sebe bude imao americku i rusku podrsku? Ili ne gledate tako daleko unaprijed?
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1713 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 09/03/2025 : 13:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

...

Malo smo se zapetljali u prebrojavanje krvnih zrnaca u bitkama srednjeg vijeka, nisam siguran kakve to veze ima sa temom, pa se vraćam na tvoj originalni post u kojem otprilike kažeš da su stvari krenule nizbrdo u zadnjih 50 godina zbog woke maćuhica koji žive sa mamama, za razliku od nekadašnjih plemića koji su muški nosili svoju društvenu odgovornost da gube glavu u bitkama. Međutim, prije 100 godina u WW1, kao što si i sam rekao, masovno sasvim sigurno nisu ginuli plemići, nego niži siromašniji staleži. Dakle onda ni to više nije bilo idealno vrijeme pravih muškaraca, i to vrijeme već tada nije predstavljalo društveni progres nego regres, već tada su kola krenula nizbrdo. Znači, po tebi, što bi nam prestavljalo idealno društvo kojem trebamo težiti? Povratak u mračno doba srednjeg vijeka? Ne moraš odgovoriti.

Loše i nestrukturirano razmišljaš. Danas wokeri i komunisti u NVO-jima funkcioniraju kao crkva. Govore nam o moralnom imperativu i sistem jih u tome podržava. Napisao sam samo, da društvena elitnost znači i maksimalnu društvenu odgovornost. U Japanu su samo samuraji pravili seppukuje zbog časti, kmetima to nije trebalo. Plemići su sve do industrializacije prvi i masovno ginuli na ratištima i za uzvrat su bili elita. Tako je i počelo sve viteštvo, iz svobodnjaka su postali vitezovi oni koji su se borili.

Sada kada narativ prelazi u ratni narativ čekam zapadnu društvenu elitu, da primi odgovornost.

Otprilike kažem, da su stvari krenule nizbrdo jer u digitalnom produkcijskom načinu globalistični oligarhi ne trebaju više večine bijelih zapadnjaka u srednjom sloju. Ova smetala čak vjeruju u demokraciju, koje oligarhija ne treba ni u izgledu. Sve što gledamo je u funkciji smanjenja bogastva i prava prosječnih zapadnjaka a prvo bijelih muških heteroseksualaca.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 09/03/2025 13:08:41
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1713 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 09/03/2025 : 13:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by Odoakar

Koliko glupih ljudi na ovom forumu, odnosno generalno na svijetu.

Jel vama jasno da rat moze sutra završiti tako da putin povuče svoju vojsku? Zbog čega još uvijek ratuje, NATO praktički ne postoji, američki bio-labosi u ukrajini, pa valjda će mu trump dati pristup tamo...ne kuzim, čemu više rat? Zar to nisu bile dvije glavne teorije zašto je putin odlučio napraviti invaziju.

Uglavnom, svakoga tko smatra da je ukrajina kriva za ovaj rat i da rat treba završiti tako da ukrajina da pola svoje zemlje vidim ko kretena nulte kategorije. Apsolutnog retarda.

Hrvate koji podrzavaju trumpa apsolutno prezirem. Pa jel vama jasno da se formira novi savez rusije, amera i mađarske. Što će biti za par godina kad gospon Orban kaze da Slavonija pripada njemu, a iza sebe bude imao americku i rusku podrsku? Ili ne gledate tako daleko unaprijed?

Putin
-ne može povuči vojske jer su to procesi sa milijonima uključenih ljudi i sa stotinama milijardi potrošenih i uloženih para. Ovakav proces se završi sa pobjedom ili porazom.
-ne treba povuči vojske zato jer mi tako želimo, jer očito ne gubi na ratištu i ima ispred sebe cilje koje nije dostigla.

Ukrajina ništa neče dati jer če Rusija uzeti. Kao, da će to biti prvi rat kada je napadač pobijedio. Retard je onaj koji sanja, da če Rusija vratiti okupirano jer mi tako hočemo.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/03/2025 : 13:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ako bi orban uz dozvolu i pomoć putina i trumpa poveo mađare u izlaz na jadransko more, ne isključujem da bi izivko i slični obožavatelji obojice to dočekali kao oslobođenje
najluđe u svemu je da takav scenarij, do jučer nezamisliv, sada postaje moguć
i u italiji imaš snage koje bi rado da se zakuha i da 'vrate' svoje povijesne pokrajine
hrvatska je u jako teškom položaju
s ovim manijakom u bijeloj kući svijet je izgubio svoje težište i ušli smo u potpuno novu stvarnost
njegov govor na inauguraciji za mene je bio ravan rezanju oka u bunuelovom filmu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3011 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 09/03/2025 : 13:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
Šteta što se wintermute uvrijedio i otišao, bilo bi zanimljivo pročitati iz njegove "američke" vizure kako objašnjava ovaj Trumpov potez.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/trumpova-amerika-jedina-na-svijetu-koja-je-glasala-protiv-medjunarodnog-dana-nade/2649632.aspx?index_tid=654134&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/03/2025 : 13:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Odoakar
Pa jel vama jasno da se ...

Zapravo je pitanje jel vama jasno. Jel vama jasno zbog čega se pojavljuju tolike gluperde po nekakvim alternativama i bulazne o dobrim Rusima i slično? Zbog čega toliki gledaju jednog bezveznog i u osnovi pukog trgovca Trumpa kao neki spas?

Pa, baš zbog vaših debilana. Izvrdavanje svega lijepog i ljudskog i prodavanje najpodmuklijih i najgorih stvari kao da je normalno i da se nikoga ne tiče.

Mene osobno Trump, niti dnevna politika, ništa me od toga ne zanima, niti to pratim niti me, u osnovi, u ičemu određuje. Naravno, nisam izmješten iz svijeta, pa po sili pripadanja svemu tome, moram biti u doticaju, čisto toliko da znam da sve to postoji, da postoji Trump i ostali bezveznjaci, ona ženetina odvratna koja mu je bila protukandidat.

Ja Trumpa ne volim, ali - pazi sad - kada bih morao birati između njega i one babetine - naravno da bih izabrao njega. Jer ono je nešto nepodnošljivo, odvratno, najgore, pokvareno i podmuklo.

U svijetu ne dolazi sve čisto i nepomiješano, nego suprotno: sve je pomiješano, zbrkano i zapleteno. Trump je s jedne strane bezveznjak, s druge je baš taj bezveznjak jasno rekao ne onome nakaradnome.

Meni osobno on ne treba, jer sam znam što jest i što nije. Ali, čini se, ima jako puno slabih i zbunjenih ljudi, i njima jedan takav pelivan dođe kao neka viša instanca i onda tu imaju pomoć da se odupru zlu. Ne znam kako bih drukčije objasnio te čudne fenomene, da bezvezni ljudi, koji se brinu za svoj biznis, postaju sveci ili što već.

Uglavnom, da sažmemo: Trump griješi oko Ukrajine, ali to se da popraviti, i uostalom, njega se ništa neće ni pitati. Nikoga se tu ništa ne pita, nego samo Ukrajince: imaju li odlučnosti i znaju li što hoće. Ako da, nitko tu ne može ništa napraviti: ni Rusi, ni Trump, pogotovo ne forumski blebetavci. Tamo gdje čovjek jasno zna što hoće i kako živjeti, nikoga se ne pita i nitko ne može ništa napraviti. Jer, svi ovi izvana, traže samo korist i ako je cijena previsoka, ne isplati se, oni naposljetku odustaju (Amerima ni svo bogatstvo svijeta nije pomoglo protiv talibana u sandalama i pokupili su prnje).

Međutim, Trump ne griješi oko onoga najbitnijega: dostojnog ljudskog života. Kako je on do toga došao, nemam pojma, jer ga niti ne pratim niti me zanima. Samo podržavam da ukida financiranje nakazne ideologije i da se izjasnio protiv tih pokvarenosti.

Eto, što se tiče Trumpa, ako se mora izjasniti oko Trumpa: za mene, prije Trump nego druga strana. A Ukrajinci će se snaći i bez njega, odnosno, tako je i najbolje: ne ovisiti o drugima.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1713 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 09/03/2025 : 13:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

ako bi orban uz dozvolu i pomoć putina i trumpa poveo mađare u izlaz na jadransko more, ne isključujem da bi izivko i slični obožavatelji obojice to dočekali kao oslobođenje
i u italiji imaš snage koje bi rado da se zakuha i da 'vrate' svoje povijesne pokrajine
s ovim manijakom u bijeloj kući svijet je izgubio svoje težište i ušli smo u potpuno novu stvarnost
njegov govor na inauguraciji za mene je bio ravan rezanju oka u bunuelovom filmu

Svijet je postao lud sa demokratskim luđacima na vlasti koji su svoje laži, mržnju i ludost pretvarali u novu realnost. Od momenta 1 čitam, kako če zapad i Ukrajina slomiti Rusiju, uništiti je na ratištu, razbiti je kao zemlju, kako su Rusi žohari, orki i untermensch. Od momenta 1 mi je jasno, da u tome nisu ludi Rusi, jer sam pratio sve od 2014 dalje.

A da još ponavljam šta rade globalisti od 11.9.2001 dalje. Potraži sam i digni glavu iz nojevske rupe. Dosta više poslije više od 20 godina. Potraži sam šta pričaju u Davosu i WEF, šta piše Harari i govori Schwab.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/03/2025 : 13:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

glupost i bulažnjenje razmaženih cendravaca, koji se brinu za svoju komociju i da im nitko ne sruši njihove kule od karata

Hrvatska je u istom položaju kao i uvijek. zapravo boljem, jer ima više pravih i svjesnih. svijet je uvijek u previranju, i nije izgubio nikakvo težište, sasvim sigurno ne zbog nekog tamo tipa koji je po vokaciji obični trgovac, mešetar. ti si izgubio težište i to je dobro. jer si se okamenio u zabludama i lažima i svakako će biti dobro da te se pošteno protrese. nema ničega velikoga bez prolaska kroz bol, i dobro je da te boli, pa makar i takav pelivan kao Trump.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/03/2025 : 13:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Da, sreća pa su Hrvati svoju situaciju ozbiljno shvatili, pa na Pantovčaku nisu ostavili tipa koji istog tog Orbana ugošćuje na Hvaru kao najboljeg prijatelja i ponavlja propagandu sa Sputnika na svojim presicama.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1713 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 09/03/2025 : 13:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:

glupost i bulažnjenje razmaženih cendravaca, koji se brinu za svoju komociju i da im nitko ne sruši njihove kule od karata

Hrvatska je u istom položaju kao i uvijek. zapravo boljem, jer ima više pravih i svjesnih. svijet je uvijek u previranju, i nije izgubio nikakvo težište, sasvim sigurno ne zbog nekog tamo tipa koji je po vokaciji obični trgovac, mešetar. ti si izgubio težište i to je dobro. jer si se okamenio u zabludama i lažima i svakako će biti dobro da te se pošteno protrese. nema ničega velikoga bez prolaska kroz bol, i dobro je da te boli, pa makar i takav pelivan kao Trump.

Odlično. Poklon, maestro.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/03/2025 : 13:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Da, sreća pa su Hrvati svoju situaciju ozbiljno shvatili, pa na Pantovčaku nisu ostavili tipa koji istog tog Orbana ugošćuje na Hvaru kao najboljeg prijatelja i ponavlja propagandu sa Sputnika na svojim presicama.

izabrali ga kao protutežu antiruskim buldozima poput plenkija i glić radmana
kao, nemoj putine, ako ništa zbog zokija

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4649 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/03/2025 : 13:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
Sta je lose u tome da se kupa SA predsjednikom nama susjedne zemlje
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/03/2025 : 13:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Svijet je postao lud sa demokratskim luđacima na vlasti koji su svoje laži, mržnju i ludost pretvarali u novu realnost. Od momenta 1 čitam, kako če zapad i Ukrajina slomiti Rusiju, uništiti je na ratištu, razbiti je kao zemlju, kako su Rusi žohari, orki i untermensch. Od momenta 1 mi je jasno, da u tome nisu ludi Rusi, jer sam pratio sve od 2014 dalje.

Pa, ti mi izgledaš jedan od tih sluđenih alternativaca. Svakako si u pravu da je dugo bila promovirana nakaradnost i ludost, ALI TO NE ZNAČI da su Rusi neka dobra strana. Oni jesu lažovi i podmukli, i pravi čovjek staje i protiv jednih (debilnog narativa a la ken, koji se ruši) i protiv drugih (Rusa lažova, koji zapravo samo iskorištavaju i potiču ovaj debilni narativ, hineći neku kršćansku opciju, a ustvari su oni isti takav nemoral i sve to najgore i dekadentno se primilo najprije kod njih).

Ti si zapravo isti cendravac kao ken2, jer ti je samo stalo do tvog dupeta i kako će se rat odraziti na tvoj dostignuti standard i ostale bedastoće. Već samim time (zalaganje za mir iz pogrešnog motiva) su tvoji sudovi sumnjivi, i pravo rečeno - nevrijedni su.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000