Najavljena velika vijest već je stigla prije mene, ali evo je i službeno: Vojna je objavljena u Sloveniji. Koliko znam, prvi takav slučaj s domaćim stripom (ako znate još koji, javite).
Najavljena velika vijest već je stigla prije mene, ali evo je i službeno: Vojna je objavljena u Sloveniji. Koliko znam, prvi takav slučaj s domaćim stripom (ako znate još koji, javite).
Knjižare Hoću knjigu! u veljači imaju popust na stripove, pa tako i na naše naslove. Domaći 20%, Glazbena kutija 10%. (Tu je i Vojna, samo je u drugom redu )
Bili su na CRŠu za 8 i kusur eura, sad mi je žao zapravo što ih nisam uzeo, tj barem Jasona... s Rocom se još nisam susreo do sada.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Veliko je olakšanje završiti serijal, pa makar bio ovako malen i makar bio samo prvi ciklus velikog serijala. Ali lijepo je znati da svi albumi koji postoje na francuskom, trenutno postoje i na hrvatskom.
Dugoočekivani novitet (barem s naše strane ) jedan je vrlo specifičan domaći strip. Više u službenoj najavi, ovdje samo napomena. (Crveno-bijela naslovnica, vraćamo se korijenima )