Muzika može, žena pjeva vrlo dobro, ritam je tu, melodija je ok, a ova brojalica bez koje bi pjesma bila bolja je... Jasno, svatko ima pravo uživati u svemu što ne smeta drugima... Zato te brojalice ne slušam, ne želim im smetati 😂
Podsjeća na Cavea. Ne mogu reći da me oborila na prvu, ali svakako nije easy listening. Glazba je prelijepa, pjevanje me nije 100% kupilo ali ima potencijala. Slušat će se još.
Psycho Killer je remek djelo. Prvi put sam čuo za pjesmu u epizodi Lazarusa Ledda "Grad u plamenu" gdje neki lik ide u ubilački pohod i sluša ovu pjesmu na walkmanu. Tada još nije bilo Youtubea pa sam pjesmu čuo tek godinama poslije.
Hmm, mjuza mi je super ali vokal mi je malo dosadan, i (opet) za par nijansi preglasan! Kul ljestvica pred kraj, šteta što nije malo duža ipak, jer mi fali neki highlight da razbije plošnost. Ali kad ulovim malo više vremena baš ću bacit uho na još koju stvar od tipa jer to jest taj zvuk!
Neman šta dodat, klasik. Dobar mi je Bad Company, ali ne koliko i Free a ovde ima neizbježne sličnosti. Nisan fan klasičnih rock vokala, u stvari nisan općenito fan vokala, ali glas Paul Rogersa baš volin. Kad bi mora dat neku ocjenu to bi bilo 4/5. Primjer sličnog đira koji bi meni bija za peticu(Ovo ti je ujedno i kontrazadatak):
Ne znam ništa o njegovom ekstremizmu i orijentacijama, uglavnom zato što me ne zanima njegova glazba. Iskreno, iako žanrovski spadaju u glazbu koju slušam ja dvije dosadnije gitare nisam čuo od njegove i one od Steve Vaija. Toliko ispraznog prekenjavanja nisam nigdje čuo. Može on biti stoput profesor, za njega je i Johnny Štulić doktor gitare. Sorry, nije to za mene.
...ali sad gitaristički protudar sa Waitsovim gitaristom. Be afraid, be very afraid...
Uvjeren sam da ovakve skalamerije puštaju na ulazu u Pakao. Kad čujem ovaj horor, tačno mi dođe da iz ladice izvučem Blu-ray Sinana Sakića Uživo na Tašmajdanu. Ogadi mi život.
Alexts, reci tonti šta to znači "muzika posle radnog vremena":
Ne znam ništa o njegovom ekstremizmu i orijentacijama, uglavnom zato što me ne zanima njegova glazba. Iskreno, iako žanrovski spadaju u glazbu koju slušam ja dvije dosadnije gitare nisam čuo od njegove i one od Steve Vaija. Toliko ispraznog prekenjavanja nisam nigdje čuo. Može on biti stoput profesor, za njega je i Johnny Štulić doktor gitare. Sorry, nije to za mene.
Ahahahaha, Bravo za Vaija i Satrianija, tamo negdje su i zame.
Vidim, da je neko stavio oćeve garažnog punka Sonicse. Pohvaljen.
Evo, da dam velike, veće od života Thee Headcoats. Ko može ovo, da svari? Thee Headcoats: Lie Detector
Azra je pogodila sa muzikom i stihovima koji su se dobro uklapali u tadašnji život mladih. Danas ne bi uspjeli, Johnny se nije prilagodio, a zbog nostalgije ih i danas slušaju. Usne vrele višnje = Lily of The West 🤣