Dosta sam preslušao materiju kroz 30 i više godina. Azra su zame najveći.
Azra za mene nije najveća, ali su filigranski za mene lako moguće najbolji album svih vremena, generalno, uključujući svu svjetsku glazbu.
Voljela me nije nijedna je remek djelo. 10/10
Svakako je dobra Voljela me nije nijedna. Tko god ih je slušao može nabrojati 10 najboljih pjesama, a vjerojatno bi svatko nabrojao drugih 10 😂 Ljubavne i melankolične, urbane, političke... Pa tko što voli 😂 Za mene 3N, Nemir i Strast, Tko to tamo pjeva (rođak = maršal 😂)
Ja tebe surfom ti mene popom... 😂 Nije ti meni to nešto što bih slušao. Uredno, dovoljno i ugodno, ali ne veseli me koliko neke druge. Animacija je ok.
Nisam obožavatelj, ali meni je to dobro. To što znam pjesmu, olakšava 😂. Melodija i način pjevanja stvore kakvu takvu atmosferu. Sviranje je dobra potpora, ne odvlači pažnju, ali dodaje vrijednost.
Hvala za trud, Salkane 😂 No, kod mene nema ocjena za zalaganje Muzika je prerepetitivna, to znači neinventivna, distorzični dijelovi meni nikad nisu skroz jasni (eto, zakinut sam za tu dimenziju ugodnog zvuka), a pokušaji sviranja nečeg drugog su tu samo da postoje. Još kad netko pjeva kao da ima tvrdu stolicu, jer je to valjda cool ili ne zna drugačije, jednostavno jedva preživim do kraja pjesme 😂
Znam da si to mislio, meni su buldožeri bolji bend, staro zabranjeno pušenje isto, čorba mi je tu negdje u egalu za azrom.
Slično. Dodajem još Bijelo dugme, najviše pastirsku fazu, Indexe, Josipu Lisac. Onda sam prije par godina skinuo sve od YU Grupe i totalno se iznenadio. Radili su odlične pjesme i svetski blues (znao sam samo Čudnu šumu i Crni leptir).
Klasični masakr klasika... kad čujem ovako nešto samo se pitam: zašto? zašto?... zamišljam da postoji vremeplov i da netko ode s ovom snimkom u pedeset i neku i pusti mickeyu i silviji ovu travestiju... da gledam njihove zbunjene face i s njih čitam želju da svijet istog trena skonča. Uvredljivo i tragično.1.1/10
Tanita all the way... Naravno da ima puno pjevača i pjevačica s jednom pjesmom, čak bih i ja bio sretan s jednim hitom 😂 To me ne smeta, a ne smeta ni broj pjesama Azre. Ima i puno talentiranih sportaša koji odigraju jednu utakmicu i nestanu, a ima ih koji traju dugo...
Znam da si to mislio, meni su buldožeri bolji bend, staro zabranjeno pušenje isto, čorba mi je tu negdje u egalu za azrom.
Slično. Dodajem još Bijelo dugme, najviše pastirsku fazu, Indexe, Josipu Lisac. Onda sam prije par godina skinuo sve od YU Grupe i totalno se iznenadio. Radili su odlične pjesme i svetski blues (znao sam samo Čudnu šumu i Crni leptir).
Yu grupa je zakon. Imao sam sve albume do devedestih na pločama i preslušavao ih stotine puta. Ova stvar je super, ali njihov prvi album mi je nedodirljiv, tamo je svaka stvar genijalna, a More remek djelo.