forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 140

Macon
Senior Member

Slovenia
1726 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 10/03/2025 : 21:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

quote:
Originally posted by Salkan

Uglavnom, pošto je situacija na pdf-u eskalirala ničim izazvana...

Ma nemaš brige, sad će netko ubaciti politiku (svrbež od Amerikanaca i Rusa) pa ćemo na odmor 😂

Zula, za tebe jedna patriotska (ne nije Bojna Ćavoglave):
ШАБЛЯ-Браття Українці _Гімн Оборони України

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8950 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/03/2025 : 21:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Macon:

Da vidimo kako se ti nosiš s najboljim bendom na svijetu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1593 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 10/03/2025 : 21:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by Macon

quote:

quote:

Da se dopunim: Azra su zame največi iz Juge.

Znam da si to mislio, meni su buldožeri bolji bend, staro zabranjeno pušenje isto, čorba mi je tu negdje u egalu za azrom.

Slično. Dodajem još Bijelo dugme, najviše pastirsku fazu, Indexe, Josipu Lisac. Onda sam prije par godina skinuo sve od YU Grupe i totalno se iznenadio. Radili su odlične pjesme i svetski blues (znao sam samo Čudnu šumu i Crni leptir).

Tonto, YU Grupa: Ništa nema novo
https://www.youtube.com/watch?v=6z42qSDkvgE

Yu grupa je zakon. Imao sam sve albume do devedestih na pločama i preslušavao ih stotine puta. Ova stvar je super, ali njihov prvi album mi je nedodirljiv, tamo je svaka stvar genijalna, a More remek djelo.

Za mene Sama, u ovim novijim verzijama bez previše distorzije 🤣
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1593 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 10/03/2025 : 21:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

quote:
Originally posted by manhunter

Ljubav nam je svima potrebna.

Zula, nemoj više da imaš neopravdane izostanke, nego slušaj mjuzik.

http://youtu.be/j7oQEPfe-O8?feature=shared

Ovo mi je najbolja pjesma od velikih velikih R.E.M. Čista desetka.

+1

Prvo sam Tontu hteo da dam ovaj zadatak.

Tako i Macon, dao meni Tanitu pa promijenio na tebe 😂
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1726 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 10/03/2025 : 21:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Macon:

Da vidimo kako se ti nosiš s najboljim bendom na svijetu.

Ovi su fantastični i nikada nisam čuo za njih. 10/10. Prva tri albuma od Yes su mi dobri, volim ELP, King Crimson su mi čudni osim dve vanvremenske pjesme ali inače nisam puno zalazio u prog rock. Kad sam bio mlađi više sam tražio punk energiju.

Odmah skidam sa torrentima.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1726 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 10/03/2025 : 21:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako i Macon, dao meni Tanitu pa promijenio na tebe 😂

Da, jer sam primjetio primjedbu oko Amerike i Rusije tako, da imaš drugi zadatak. Činilo mi se, da bi inače Tanita bila za tebe. :)

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1593 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 10/03/2025 : 21:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Salkan

Uglavnom, pošto je situacija na pdf-u eskalirala ničim izazvana...

Ma nemaš brige, sad će netko ubaciti politiku (svrbež od Amerikanaca i Rusa) pa ćemo na odmor 😂

Zula, za tebe jedna patriotska (ne nije Bojna Ćavoglave):
ШАБЛЯ-Браття Українці _Гімн Оборони України
https://www.youtube.com/watch?v=q_f2rlEsb8A

Suzdržan.
Manhunteru, pripazi. Lijepo sam rekao da će nam netko dovući rat u glazbu 😂
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25872 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/03/2025 : 21:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Manhunter: Tanita Tikaram: Twist in my Sovriety
https://www.youtube.com/watch?v=7s8glZ-efMg

Pitanje: da li je bila one hit wonder?

Bila je one hit wonder, ali to ne znači da nije imala i drugih dobrih stvari.

Ovo je malo savršenstvo, čista desetka.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1726 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 10/03/2025 : 21:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Zula, onda novi zadatak. Elvis i Jim Morrison ruskoga rocka: Viktor Tsoi i grupa КИНО. Čovjek je uspeo i ubio se sa avtom sa 28 godina. Ovi su glavna grupa formacije ruskoga rocka. Svi iz bivšog Sojuza znaju za njih.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 10/03/2025 21:58:38
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1593 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 10/03/2025 : 22:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zula, onda novi zadatak. Elvis i Jim Morrison ruskoga rocka: Viktor Tsoi i grupa КИНО. Čovjek je uspeo i ubio se sa avtom sa 28 godina. Ovi su glavna grupa formacije ruskoga rocka. Svi iz bivšog Sojuza znaju za njih.
https://www.youtube.com/watch?v=e6RerCTY38M

Eto, moje neznanje dokazuje da nisam iz bivšeg Sojuza 😂
Muzika i glas su stvorili ugođaj. Predugo traje i ponavlja se. Ne razumijem riječi, a možda je to bitno (iako mnogo puta i nije). Pjevanje nije baš pjevanje, ali služi svrsi.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1593 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 10/03/2025 : 22:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Jedna za Macona za koju neće moći reći da nije dobra 🤣

Marlene Dietrich - Lili Marlen

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1726 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 10/03/2025 : 22:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Lili Marlen je temelj zapadne civilizacije. Može samo jedna ocjena i to je čista desetka.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1726 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 10/03/2025 : 22:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=e6RerCTY38M

Eto, moje neznanje dokazuje da nisam iz bivšeg Sojuza 😂
Muzika i glas su stvorili ugođaj. Predugo traje i ponavlja se. Ne razumijem riječi, a možda je to bitno (iako mnogo puta i nije). Pjevanje nije baš pjevanje, ali služi svrsi.

To je namjerno produžena novija verzija, original je oko tri minute. U ruski glasbi je tekst bitan.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5104 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 10/03/2025 : 23:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Pink Floyd - High Hopes

Kada si mlad imaš velika očekivanja, imaš snove, što postaješ stariji to život postaje teži i očekivanja se spuštaju. Pesma ima u sebi dosta toga autobiografskog jer su nakon The Dark Side of the Moon Flojdovci lestvicu postavili previše visoko pa su očekivanja bila pregolema. Pesma se takođe bavi konfliktom Waters vs. Gilmour. Pesma je odlična, solo pri kraju je poezija na gitari. Ali Floyd ima toliko vrhunskih pesama da mi ovo ne ulazi u top 10. Bolja mi je live Pulse verzija ove pesme od studijske.

Therapy? - Trigger Inside

Svaki čovek je bar jednom u svom životu bio toliko frustriran i pun angsta da je želeo da eksplodira i izbaci bes iz sebe jer ga sve u njegovoj okolini trigeruje. Terapija? Nema terapije protiv toga. Samo što većina ljudi se suzdrži od nasilja, dok Jeffrey Dahmer baš i nije Pesma je odlična od samog početka, jebački riff, dobro se ovde prži pesma vozi 200km/h. Inače ceo album je pun odličnih pesama.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5104 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 10/03/2025 : 23:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna za Jogurta. Witchfinder General - Invisible Hate.

Go to Top of Page
Page: of 140  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000