Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
25872 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17283 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/02/2025 : 19:13:09
|
Od mene jedan BRAVO pisan velikin štampanim slovima i iskren tapš po ramenu ako se vidimo. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25872 Posts
Posted - 01/02/2025 : 19:16:59
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Od mene jedan BRAVO pisan velikin štampanim slovima i iskren tapš po ramenu ako se vidimo.
Zvuči zanimljivo. Ako još dodaš jedan espreso na nekoj rivi, onda ga neću ni zaključavati više.  |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts
Posted - 01/02/2025 : 19:32:36
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Od mene jedan BRAVO pisan velikin štampanim slovima i iskren tapš po ramenu ako se vidimo.
Zvuči zanimljivo. Ako još dodaš jedan espreso na nekoj rivi, onda ga neću ni zaključavati više. 
Dogovoreno. Uz espreso dobiješ i tapš po drugon ramenu. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25872 Posts
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts
Posted - 10/03/2025 : 04:11:25
|
Iman 2 pitanja. Zašto je zaključan jedini interesantni i aktivni topic? Nigdi ne piše ali su mi dobri ljudi rekli da je Rakosi izbačen. Ako je izbačen jesmo li pošteđeni samo privremeno, ili smo pošteđeni zauvik? |
 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2566 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 10/03/2025 : 08:26:40
|
U vezi wintermute i njegove odluke da ode od kad ga je markos stavio na ignore (i ja sam ali to je "manje vazno"). Imas pravo da odlucis sta hoces i kapiram da je nezgodno zato sto ne mozes dobiti odgovor na neka pitanja od markosa ako te nesto zanima ali da stvarno ima nesto ozbiljno protiv tebe bi ti zalepio ban. Jednostavno neugodno mu je bilo procitati ono sto si napisao, pre svega verovatno ono tvoje i zenino skakutanje :) Moje misljenje te verovatno ne zanima ali ide svejedno, situacija ovde je poprilicno ozbiljna (u zapadnoj evropi i delovima istocne evrope) pa kada ti neko izbacuje bas one stavove koji su nezeljeni trenutno lako je coveku da prekipi kao sto je meni delimicno. Ne znam da li smem to ovde pisati ali meni i jedna strana i druga u konfliktu idu na onu stvar skoro podjednako ali onaj verovatno "namesteni show" nije bio primeran na racun nekoga koji tri godina vodi zemlju u ratu sa pretpostavljam velikim pritiskom. Otici nakon sastanka na skijanje ili golf za njega nije bas opcija kao za njih dvojicu.
Uprkos tome sto si na ignore kod par clanova (a verujem da taj ignore nece dugo potrajati, nisi nekulturan kao neki drugi sto zaista zasluzuju permanentan ignore) si cenjen clan foruma, angazovan i dajes neku svoju perspektivu sveta stripa. Steta je da ako volis da ucestvujes u diskusijama o stripu to i ne radis zbog toga sto si "temporarno digao pritisak nekima od nas" :)
sretno i dobrodosao nazad ako se predomislis
@nesvrstani mislis da je realno da mozemo imati otvorenu jednu takvu temu sa nekoliko clanova koji se tesko samokontrolisu? (nekim cudom Krugeru to cini mi se uspeva u zadnje vreme?) |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/03/2025 : 09:10:45
|
Ne znam zasto van je toliko tesko prihvatit da covik jednostavno ima svoje misljenje i perspektivu? Mislin na wintermutea da ne bude zabune. |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/03/2025 : 09:33:04
|
Pa ima pravo na svoje mišljenje, a drugi imaju pravo na temelju toga formirati mišljenje o njemu. On je taj koji se nije mogao pomiriti s Markosovim mišljenjem o njemu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
|
matori paraliticar
Senior Member

2566 Posts
|
verab
Advanced Member

Croatia
3011 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 10/03/2025 : 10:59:50
|
jesam li dobro shvatio, amerikanac je napustio forum jer ga je markos stavio na ignore? hahahaha
taman kad pomisliš da si vidio sve...
usput, pohvale moderaciji za uklanjanje onog krpelja s foruma.
|
hejt, jal & rock 'n' roll |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 10/03/2025 : 11:16:14
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Su popili ban ovde??
Topic je popia ban. A nisu reagirali dezurni borci za demokraciju. |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29534 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 10/03/2025 : 11:40:54
|
Ma mislio je valjda da nitko ne može vidjeti njegove postove, ne vjerujem da je otišao samo zbog mene. Topic je vjerojatno zaključao Manhunter, jer ja nisam. Za Rakosija nemam pojma, to je vjerojatno isto Manhunter intervenirao. |
Trouble will find me |
 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2566 Posts
Posted - 10/03/2025 : 11:47:57
|
Vreme demokracije je proslo lwoode :) Malo u sali, malo ozbiljno kako je vreme doslo da je elon najveci borac za slobodu govora (nisam siguran za njegov stav u vezi demokracije)
Trebalo bi prestati o politici ovde ali tesko je to izbeci :) marko spasi nas sa novim najavama :) (shala i to dovoljno mi mozgati o onim petnaestak izdanja sa kojim zaostajem..)
|
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13944 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 10/03/2025 : 12:00:48
|
@manhunter - znam da je možda besmisleno pitat, ali evo - jel bi se moglo BeaGeu periodično puštat na slobodu, recimo dvije večeri u tjednu između 20h i 23h? Primjerice utorkom i srijedom Pa ga se ponovno vrati u buksu, i tako dok ne odradi tu kaznu. |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
vukozec
Advanced Member

5042 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 10/03/2025 : 12:26:28
|
quote: Originally posted by ReemCP
@manhunter - znam da je možda besmisleno pitat, ali evo - jel bi se moglo BeaGeu periodično puštat na slobodu, recimo dvije večeri u tjednu između 20h i 23h? Primjerice utorkom i srijedom Pa ga se ponovno vrati u buksu, i tako dok ne odradi tu kaznu.
Vikend izlazak, standardna praksa u našim bajbucima :) |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4504 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 10/03/2025 : 12:54:04
|
Za wintermutea sam možda i ja malo pridonio jer sam pretjerao s onim "svaki djelić ljudskosti". To stvarno nije bilo u redu od mene i trebalo je ići "dobar dio ljudskosti" ali sad je kasno i inače bi mi bilo prilično žao zbog tog svog upisa ali s obzirom na njegovu preočitu laž (bahati Zelenski) i činjenicu da se bezveze pokupio s foruma zapravo me nekak malo boli kurac.
Ali doista sam volio pročitati njegove upise jer ako već ništa drugo barem je zanimljivo vidjeti kako dišu neki ljudi s one strane bare. Svijet je danas globalno selo više nego ikad prije u povijesti tako da mislim da je bitno je da se čuju sve strane i mislim da je šteta i žao mi je što je topik zatvoren. Inače, smatram da takva vrsta ograničavanja govora jednostavno nije učinkovito sredstvo protiv ekspanzije ekstremizma bilo koje strane, a to se i pokazuje upravo na primjeru hiperpolarizirane Amerike. Za radikalizaciju nema jače hrane od toga da suprotnoj strani takvim primjerom cenzure potvrđuješ da su ih se šikanira i da doista postoji razlog za vođenje ideološkog svetog rata. |
Bok, kako si.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts
Posted - 10/03/2025 : 13:42:03
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
@nesvrstani mislis da je realno da mozemo imati otvorenu jednu takvu temu sa nekoliko clanova koji se tesko samokontrolisu? (nekim cudom Krugeru to cini mi se uspeva u zadnje vreme?)
Mislin da je friško zatvorena tema dokaz da može. Tamo se po mome mišljenju nije desilo ništa strašno. Zabranija bi veličanje totalitarnih režima i vriđanje članova obitelji, a dozvolija oštriju raspravu. Kome ne odgovara takav ton, ima i drugih tema na forumu. Ne slažen sa skoro ničin šta pišu Wintermure, JackDaniels ili Macon, ali ne vidin razlog da ljudi ne iznesu svoje mišljenje. |
Edited by - NESVRSTANI on 10/03/2025 13:47:20 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
|
Kruger
Advanced Member