Smiješno je reći i jednu stvar….prijatelj iz Njemačke mi svakih mjesesec dva doveze gajbu njemačke pive i jednu nutellu od 750 grama i traži me 20 € za dostavljeno. U Njemačkoj je cijena za gajbu pive 17€ (na akciji zna biti i 11 €)a ta piva ima okus po pivi za razliku od otrova iz karlovačke, zagrebačke i koprivničke pivovare. A nutella je na akciji 4 € (kod nas je 8 ili 9 €)…jedna i druga od istog njemačkog proizvođača, ali nije isti proizvod. Ova nutella iz Njemačke ima tri puta bolji ukus nego ova koja se prodaje u Hrvatskoj i to je činjenica preko koje ne mogu prijeći!
Oki, isti slučaj i sa mnom, kad pogledam neke cijene samo se nasmijem i doviđenja! Recimo Kraševi proizvodi, valjda najskuplji slatkiši na svijetu. Nažalost moglo bi se nabrajati. Ne treba pozivati na bojkot, koji je kako smo vidjeli propao, ako svatko od nas slično rezonira, ono što nam se čini pretjeranim nasmiješ se i ideš dalje.
Tocno to. Ja san potpuno odjeba Kraš. Domacica je postala sranje a i cokolade su se srozale. Mogu kupit al necu. Oki. Sta se nutele tice i njemacka je šit u odnosu na talijansku iako je bolja od ovog govna sta plasiraju u hr.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Nikad se bolje nije zivjelo nego sad Nikad ljudi skuplja kola nisu vozili Nikad vrijednije nekretnine nisu posjedovali Nikad se vise putovalo nije nego sad Nikad vece place nisu bile A bilo ni jos bolje da si EU nije pucala u nogu sankcijama
Kod mene ima svih proizvoda koji mi se cine jeftiniji nego u domaji. Kras, Podravka, Zvijezda, Kandit, Klas,Poli, Cekin, Vindija jos jedna makedonska marka zaboravio ime, moji standardni brendovi. P.S. ona majoneza je 200 i nesto grama, bude oko 2,50€.