Nekrolog - posveta pokojniku u obliku zapisa, radijske ili televizijske emisije, članka u tiskovini, nadgrobnoga natpisa (epitafa), umjetničkog djela ili nekog drugog oblika (spomendana, podizanja spomenika ili sl.), često ovisno i o zanimanju posvećenika. Nekrolog se odnosi i na posmrtni govor pri ukopu pokojnika, dok u pravno-zakonodavnom smislu označava i popise tj. knjige (matice) umrlih.
Nao Brown sam čitao, riječ je o djevojci sa posebnim potrebama, jako emotivan strip. Daytripper nisam čitao, a ni ostale nakerove. U svakom slučaju najteža asocijacija dosad, nekrologa je isto bilo jako teško pogoditi!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Daytripper (Izletnik) Iako je rasprodan, nadao sam se da ga je barem netko od vas procitao. Izdala ga Fibra, kao i Darkwood (pa zato IZLET u zadnjem stupcu), a i strip ima dobre kritike na ovom forumu. Glavni lik u stripu piše nekrologe u novinama, i strip je podijeljen po dijelovima gdje svaki dio predstavlja neki događaj u njegovom životu na kraju kojeg on umire, i onda ispočetka...
Probao bih i ja igrati, ima li nekih posebnih pravila?
Nemam vremena postavljati, ali mislim da ću imati vremena pogađati.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
@gaspa127 - hvala na pojašnjenju, sad kad pročitaš sve to tvoje, asocijacija itekako ima smisla :) Da su recimo naker i Shaner ovdje bili i igrali, mislim da ne bi bilo problema za odgonetavanje te "misterije" ;)
Originally posted by selanne
Probao bih i ja igrati, ima li nekih posebnih pravila?
Nemam vremena postavljati, ali mislim da ću imati vremena pogađati.
Nema pravila, samo dođeš i otvaraš polja i pogađaš Ako ih više pogodi točno odjednom, priznamo onome tko je imao "najbrži prst", tko je prvi objavio post (iako razlika postanja zna nekad biti u svega par sekundi).
Ovo za slaganje asocijacija, to ti je više onako tipa volonterski, tko ima vremena i koju ideju pa složi, kako bi igra mogla ići dalje. Planirali smo sljedeće igranje u subotu navečer iza 20h pa ako budeš tu prisutan na forumu, navrati ;)
Odlično, ako se javi ovdje još barem gaspa127 da zadovoljimo tu kvotu od najmanje 2 igrača, onda možemo :) Imamo jednu jako zabavnu kategoriju koju je verab uveo, ali o tome više večeras ako bude zainteresiranih (da samo dodam da sam i ja od te kategorije napravio dvije zasad).