Ovdje su pravila drugačija nego kod adocijacija, ne može bilo tko u bilo kojem trenutku ponuditi konačni odgovor, većbsamo onaj čiji je red. U ovom slučaju gaspa je bio na redu.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Ovdje su pravila drugačija nego kod adocijacija, ne može bilo tko u bilo kojem trenutku ponuditi konačni odgovor, većbsamo onaj čiji je red. U ovom slučaju gaspa je bio na redu.
Da, sve je napisano u prvom postu, a i može se vidjet primjer prve odigrane igre na 1. stranici ove teme.
Originally posted by tex2
Čim Reem zbroji sve ide sljedeće kolo.
Evo idem sad, išao sam Dylana objavit pa sam sad slobodan, idem vidjet kako nam financije stoje
Ne bi bilo loše da Reem nadopiše na pravila sa prve strane to za konačno, da može ponuditi samo onaj koji je na redu
Pisao sam ovo:
- Onaj koji prvi igra (igrač A), igra sve dok uspješno pogađa suglasnike. Čim jednom ponudi suglasnika kojeg nema u tom pojmu ili ponudi pogrešno konačno rješenje, na redu je drugi igrač (igrač B) koji dođe nakon njega, a nakon igrača B može ponovno igrati igrač A ili igrač C itd.
Pa sam mislio da ljudi kuže to, znači sve dok igrač taj i taj igra, ne smijemo nuditi konačno dok ne dođemo na red.
Vidim da su igrači jogurt i panzer krenuli skoro odmah sa samoglasnicima, ne znam koliko je to pametno, u onoj pravoj igri bi se samoglasnici uvijek ostavili za kraj, kad je dosta tog otvoreno, a zeznuto još za pogoditi. Pa možda savjet da samoglasnike ostavite za kasnije jer ste nešto potrošili u svojoj kasi.
Prijavljujem i sebe u igru i pišem si onih početnih 50€.