forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Batman 50 - Pod crvenom krinkom
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author  Topic Next Topic  

Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/11/2024 : 15:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

TKO SE SKRIVA POD CRVENOM KRINKOM?

Batman već ima pune ruke posla pokušavajući uhvatiti Crnu Lubanju, gothamskog kralja zločina, kad se u gradu pojavljuje novi suparnik – RED HOOD. Ali tko je taj maskirani protivnik koji zadaje probleme i junacima i zlikovcima? Je li Red Hood još samo jedan gothamski zločinac ili se pod krinkom nalazi poznato lice – lice iz prošlosti Mračnog Viteza koje se vratilo iz groba kako bi ga proganjalo? Vjeran svojoj detektivskoj prirodi, Batman se neće zaustaviti dok ne otkrije istinu o novom neprijatelju koji i predobro predviđa svaki Batmanov potez.

Batman 50 • Pod crvenom krinkom • 360 stranica • Kolor • 212 x 320 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Judd Winick • Crtež Doug Mahnke • Prijevod Robert Solanović • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 12.11.2024. • Cijena 40 E

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/batman-50-pod-crvenom-krinkom/1039/

Trouble will find me

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2583 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 11/11/2024 : 00:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Uzima se naravno...

Carpe diem
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1209 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 28/11/2024 : 11:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Možda nije dobro ovo čitati nakon Harleen jer je koplje ispod, ali sve jedno nije loše, ima dosta dobrih momenata, svidjelo mi se, i crtež mi je dobar. neću niš otkrivati pošto je ovo prvi komentar.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/03/2025 : 10:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Ispada da mi je od svih ovih objavljenih Batmana svaki deseti vrhunski dok je tek svaki sedmi-osmi jako dobar do odličan.
Ovaj spada u jako dobre, možda čak i više od toga i zapravo ne znam što reći a da ne ispadne potencijalni spojler ali ono što mogu jest da je ovo ono što ja zovem "europskim pristupom" priči. Jasna radnja s naglaskom baš na konkretnoj akciji i međusobnom odnosu glavnog protagonista i "antagonista", a ne kao što je to često slučaj bigger-than-life misticiziranju i mudroserstvu koje mi (pre)često uništi potencijalno dobru superherojštinu.
Ovdje je karakterizacija likova na zavidnoj razini i svi koji se pojavljuju (a ima ih dosta) su jasno prezentirani i imaju svoju mikro ulogu u priči. Jedino mi je kraj malo lošije sjeo jer se ostavilo otvorenog prostora i malo ušlo u nadrealno ali thats just me i mislim da većini neće briti problem.
Crtež super! Gostujući? tušeri pridonjeli tome da taman razbiju monotoniju u pravom trenutku, nema previše pozeraja, scene su zanimljive i uglavnom jasne i nepretjerane. Very najs.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9220 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 14/03/2025 : 10:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ovo je baš zanatsko-rutinski-profi, ali ništa posebno - Betmen.

Priča je zaboravljiva, crtež prosečan u celini, jer ga tušer-"tehnički crtač" kvari zbog te neprirodne kompjuterske krutosti.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6336 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/04/2025 : 16:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Variacija odnosno nastavak kultne Smrt u obitelji. Iako se radi o redovnom serijalu, ipak nije tako loše. Puno poznatih likova a opet ne treba imat neko opširno predznanje, osim toga da je jedan od Robina, Jason Todt, poginuo u tučnjavi sa Jokerom prije ohoho vremena.

Jedan laganini Batman koji se brzo čita, uglavnom bum i tras - Par negativaca, par dobrih momaka (Superman, Zelena strijela), dosta tučnjave, solidan crtež, dobre naslovnica od Jocka i Wagnera, i to je uglavnom to.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2385 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 30/04/2025 : 21:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Dobro me podsetiste. Kupih ovu turu Betsa al ovog preskočih (ne znam kako) sa čitanjem. Samo još da ga iskopam odnekle.

Resistance is futile.
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000