Stavis ono “70 godina VB” na naslovnu i useres sve. Sam sebi skratis mogucnost da mozda nastavis..
To nije nista. Nego zar je moguće da na naslovnici stoji ta naznaka "poklon..." i jos najgore "*dok traju zalihe" !!!? Ne mogu vjerovat! Ako je zaista tako onda teŝko da ću ja kao veliki fan Bleka ovo izdanje uzeti i jos masna cijena, i jos verovatno bez poklona poŝto ce kod nas u CG tesko to stici sa poklonom. Cijena mi nije jasna, imali smo izdanje VČ recimo "Bubnjevi darkvuda" u koloru sa skoro duplo viŝe stranice i (mislim, nisam siguran, veći format) po istoj cijeni!
Da, predpostavio sam da je greskom to neko ubacio na ovaj sajt tako. Posle sam bio krenuo na fb stranici Golconde da to proverim. Nadam se da ce promjeniti.
Da, predpostavio sam da je greskom to neko ubacio na ovaj sajt tako. Posle sam bio krenuo na fb stranici Golconde da to proverim. Nadam se da ce promjeniti.
Ali si, za svaki slučaj, iskazao svoje mišljenje pre nego što proveriš
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Promijenio sam, klikni CTRL + F5 da vidiš promjene.
Ma sve razumem ali stavljati to na naslovnicu je ludilo
U principu, čim su stavili onu naslovnicu, pretpostavljam da im vlasnici prava nisu ostavili mnogo izbora, pa ni oko natpisa.
Zamisli da su mogli da biraju naslovnicu i da im je radi recimo Kerac.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Vlasnici prava za Bleka - ne zvuče kao neko koga bi bilo briga kako će izgledati izdanje stripa za koga su nekom prodali prava.
Na fejsbuku su Golkonđani potvrdili moju pretpostavku - da vlasnici licence nisu dali da se petlja oko naslovnice. Ali pretpostavljam da si ti upućeniji.
Ali si, za svaki slučaj, iskazao svoje mišljenje pre nego što proveriš
Pa takva naslovnica je stavljena na ovom sajtu, zasto bi morao da proverim naslovnice!? Valjda se postavlja prava naslovnica.
Promijenio sam, klikni CTRL + F5 da vidiš promjene.