Kad smo već kod dobrih prilika, di se još ima jeftino za kupiti stripove? Di kupujete stripove na netu osim ovih naših aukcija na kojima se već neko vrime ne more naći ništa jeftino nego čak i skuplje od obične prodaje...?
Sve je poskupilo,pa tako i stripovi,ne samo novi,već i polovni.Evo gledam po oglasnicima,ljudi za stvari za koje su prije tražili manje,sada traže više i to bez obzira što to nisu prodali već duže vrijeme.
ja bi dao pare da imam para još sam u fazi da imam želju skupit sve kolorke
Kupnja jeftinih stripova, osim na aukcijama nigdje. Ali za polovni strip odbijam dati orginalnu cijenu. Barem umanjena 30% Baš sam komentirao u drugom postu kako su mi smiješni ovi koji prodaju polovni strip po većoj cjeni od orginalne ili od cijene koja je na web shopu (?!?!)
ja bi dao pare da imam para još sam u fazi da imam želju skupit sve kolorke
Kupnja jeftinih stripova, osim na aukcijama nigdje. Ali za polovni strip odbijam dati orginalnu cijenu. Barem umanjena 30% Baš sam komentirao u drugom postu kako su mi smiješni ovi koji prodaju polovni strip po većoj cjeni od orginalne ili od cijene koja je na web shopu (?!?!)
Meni su najjaci ovi veliki trgovci koji kupe strip za 5 eura na aukciji, pa ga stave za 20, za jogurt i burek
Dva odlična stripa, praktički za cijenu jednog, da ih nemam trenutno bi ih kupio.
Andrej ovdje nudi stripove dvije sjajne autorice, dvije zvijezde svjetske strip scene, dobitnice hrpe nagrada, skoro 900 str. u dva lijepa HC izdanja za nikakve novce.