Nekako sam bio siguran da je već išla po 100€ (aukcije co11ector), mada pretraživanje pokazuje suprotno. Više me čudi da Nikopol i još neke idu po 130-140€. Tko je shvatio kolekcionare...
Cena Papka zavisi od toga koliko ima ljudi koji zele da kompletiraju kolorke u papiru. Jer sken se lako nadje i ko zeli da procita strip moze odmah.
Tragedija (i veliko pitanje zasto) je sto nema reprinta...
Sta da kazem, procitao sam sken, strip je fantastican i rado bih za to zadovoljstvo koje mi je pruzio platio autoru direktno ako mi se javi (to sam rekao i na temi o Papku i na temi o Mostarskim zeljama). Da postoji reprint po normalnoj ceni svakako bih ga kupio.
Željko bi se moga baviti savjetovanjem kod kupovina stripova i knjiga. Ono kad tebe razum napusti i srce povuče na klikanje onda on nastupa i kaže :Stoj!Ne budi lud! Osobni kočničar
Dobar strip, ali ovo je zaista previše. Mada ako čoveku nedostaje samo Papak za kompletiranje, onda nek ide život...
Mislin da su već ranije neki "Papci" isto odlazili za sulude novce. Papak mi je jedan od omiljenih stripova, ne bi ga da ni za ovih 183 Eura šta se izbidalo.
To su brojevi koji nisu izlazili u Srbiji tada pa su nesto rjedji. Na Kupindu dostizu i po 100 EUR. Ja sam ga morao uzet jer mi trenutno nedostaje. Al je previse.
Kad se sjetim da sam ih imao nekoliko glanc primjeraka koje sam i sam kupio na kiosku tada mrak mi padne na oci.