Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19894 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 20/03/2025 : 21:52:12
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Kruger
Svi ljudi koji su osuđivali Majdan a vrlo su sretni ovim što se događa u Srbiji su licemjeri.
Da, a isto vrijedi i za Siriju.
Ne kužim na što misliš. Nisam najbolje upućen po pitanju Sirije.
Ne moraš biti stručnjak da vidiš kako ima ljudi koji su htijeli držati Assada pod svaku cijenu držati na čelu Sirije jer može doći netko gori, a smeta ih kada je dio Europe skeptičan po pitanju rušenja Vučića.
Pa sa Assadon smo bili u pravu. Došli su gori. Doduše i nisu ako si u međuvremenu priša u islamiste pa ti takvi pašu.

To ćemo tek vidjeti jeste li bili u pravu. Pitanje je zašto misliš da od Vučića neće doći netko gori? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25935 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4655 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 20/03/2025 : 22:55:31
|
Vidili Smo prosli tjedan. quote: Originally posted by tinton
Svi ljudi koji su osuđivali Majdan a vrlo su sretni ovim što se događa u Srbiji su licemjeri.
Da, a isto vrijedi i za Siriju.
Ne kužim na što misliš. Nisam najbolje upućen po pitanju Sirije.
Ne moraš biti stručnjak da vidiš kako ima ljudi koji su htijeli držati Assada pod svaku cijenu držati na čelu Sirije jer može doći netko gori, a smeta ih kada je dio Europe skeptičan po pitanju rušenja Vučića.
Pa sa Assadon smo bili u pravu. Došli su gori. Doduše i nisu ako si u međuvremenu priša u islamiste pa ti takvi pašu.

To ćemo tek vidjeti jeste li bili u pravu. Pitanje je zašto misliš da od Vučića neće doći netko gori?
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19894 Posts
Posted - 21/03/2025 : 05:24:32
|
Što god misliš da si vidio prošli tjedan, to još nije ni pola posto onoga što smo vidjeli od Assada. |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 21/03/2025 : 17:33:56
|
Zamislite da forumasi posjeduju rakete zemlja-zemlja pa da se nakon svake svađe na forumu gađamo njima  |
narocito na one koji su uspješni. |
Edited by - lwood on 21/03/2025 17:34:26 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17874 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2617 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 25/03/2025 : 18:55:20
|
U zdravom tijelu zdrav duh, mens sana in corpore sano |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25935 Posts
Posted - 25/03/2025 : 19:13:19
|
Pa na šta si mislija? Nemoj da sad moram da čitam cili forum. Ionako sam nešto i privatno i poslovno iznerviran trenutno, neće izaći na dobro... :D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1643 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 25/03/2025 : 19:32:21
|
quote: Originally posted by zeljko
Tema sport...4 teme u vrhu Partizan Zvezda Srbija Kvalifikacije
Je l ti sad i to smeta? Hoćeš podižemo topike po nacionalnom ključu? |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 26/03/2025 : 07:02:24
|
quote: Originally posted by manhunter
Pa na šta si mislija? Nemoj da sad moram da čitam cili forum. Ionako sam nešto i privatno i poslovno iznerviran trenutno, neće izaći na dobro... :D
Pa mislija san na to ako se propagiraju nazi filozofi i knjizevnici možemo valjda pricat i o tekucim ratovima. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17874 Posts
Posted - 26/03/2025 : 14:18:33
|
quote: Originally posted by henry
Je l ti sad i to smeta? Hoćeš podižemo topike po nacionalnom ključu?
dosadni ste ovo je stripovski forum kako je ukinuta politika treba i sport samo gledanje onih naslova mi je degutantno forum pun ljudi iz bih ne vidim teme sarajevo velež koga ba to zanima idite na sport.com |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17874 Posts
Posted - 26/03/2025 : 14:22:30
|
Pa na šta si mislija? Nemoj da sad moram da čitam cili forum. Ionako sam nešto i privatno i poslovno iznerviran trenutno, neće izaći na dobro... :D
Pa mislija san na to ako se propagiraju nazi filozofi i knjizevnici možemo valjda pricat i o tekucim ratovima.
nemoj živ bio dođem pročitati nešto o stripu iako ne kupujem uvijek bude neka tema i post o stripovima koje još uvijek posjedujem i čitam ono 95% novih objava kladionica i srbijanski fudbal koji ne pratim još od mateje kežmana rasplinuli smo se
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
jogurt
Average Member

(6).jpg)
Serbia
654 Posts
Member since 23/01/2020 |
Posted - 26/03/2025 : 14:31:23
|
dosadni ste ovo je stripovski forum kako je ukinuta politika treba i sport samo gledanje onih naslova mi je degutantno forum pun ljudi iz bih ne vidim teme sarajevo velež koga ba to zanima idite na sport.com
Ali te sportske teme su u drugom podforumu, ne vidim kako uticu na podforume Stripovi i Izdavacki izlog.
I ja nesto ne volim puno taj podforum, iako pratim sport, ali nije sad da kad bi se to ukinulo da bi bilo povecanja diskusija o stripu. |
Edited by - jogurt on 26/03/2025 14:32:37 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19894 Posts
Posted - 26/03/2025 : 15:36:21
|
dosadni ste ovo je stripovski forum kako je ukinuta politika treba i sport samo gledanje onih naslova mi je degutantno forum pun ljudi iz bih ne vidim teme sarajevo velež koga ba to zanima idite na sport.com
Evo sada mi sijeci glavu ako si ti u zadnjih 14 godina koliko sam ja na forumu napisao iti jedan sadržajan post o stripu. |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40832 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/03/2025 : 16:04:38
|
quote: Originally posted by zeljko nemoj živ bio dođem pročitati nešto o stripu iako ne kupujem uvijek bude neka tema i post o stripovima koje još uvijek posjedujem i čitam ono 95% novih objava kladionica i srbijanski fudbal koji ne pratim još od mateje kežmana rasplinuli smo se
Sto ulazis uopste u sportski deo foruma ako te ne zanima? Evo da ima o Velezu tema ja bih procitao sta tu pise. Ne zanima me recimo Dinamo pa ni ne ulazim. Ovih par specijalaca sam stavio na ignore i cak sam i to izbegao. Sto se bunis kada neko drugi nadje neko veselje? Ako me ne ugrozava neka ga.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25935 Posts
Posted - 26/03/2025 : 16:50:28
|
N. E. M. O. Ž. E. P. O. L. I. T. I. K. A.
Davao sam vam nebrojeno prilika da pokažete da može. I ne može. Koliko god da se to svih nas ticalo. Vidiš da ljudima smeta sport i koje su teme na vrhu, a kamoli nešto više. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 26/03/2025 : 18:17:09
|
Nama?  Al u biti imas i pravo . Sta me boli q. Nek se s tin zajebaju oni sta su uspeli u zivotu.
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4655 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2617 Posts
Member since 23/12/2022 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17291 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 28/03/2025 : 22:34:12
|
N. E. M. O. Ž. E. P. O. L. I. T. I. K. A.
Davao sam vam nebrojeno prilika da pokažete da može. I ne može. Koliko god da se to svih nas ticalo. Vidiš da ljudima smeta sport i koje su teme na vrhu, a kamoli nešto više.
To se pak ticalo Željka. Grubo će zvučati ali nebitnog tipa po ovoj temi. Meni je on O.K. lik ali u zadnje vrijem što je napisao ne znam, valjda ću ispasti glup ako o tome nešto napišem.
Jesi davao si nekoliko prilika. I kako su te prilike izgledale, dosta uspješno. Bilo je lavrdanja tamo vamo ali bez imalo zapaljivih smjernica po forum. E sad pojavi se forumaš stinky a tebe je strah. On ima svoj topic i napisao je da neće komentirati bilo što o rusiji ako se tiče novinskih napisa, Tako je napisao, onda kad je upao možda nije imao sugovornika kojih sad ima.
Ne znam? |
 |
|
Topic  |
|