Ja nisam siguran ni u šta. Posle one dve vezane pobede u Španiji sam mislio da smo sklopili tim za dobru sezonu, nakon Žalgirisa sam popi...ali su ljudi već rekli, duga je sezona i sve je moguće
Jedno je sigurno. Zvezda ove sezone nema pravo da unapred upisuje pobede i da kaže, ovo nismo smeli da izgubimo. Igraju tako nepredvidivo, čas prelepo, čas smušeno. Pobeđuju jače, gube od slabijih na papiru. Dakle, ako mislite da Zvezda večeras dobija, onda će izgubiti.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Ma mi smo fenomen. Imamo pobede protiv svih iz top 4, ali smo zato gubili neke prelake utakmice. Bukvalno možemo da dobijemo ili izgubimo sve do kraja.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Baš dobra partija Zvezde. Ono što me je najviše nerviralo u dosadašnjem toku sezone su ti nerezonski šutevi - večeras ih je bilo samo par. Dešavalo se da promaše, ali je to bilo iz izgrađene akcije - i to je sasvim u redu. Na stranu što je Virtus bio nikakav, uprkos nekim zvučnim imenima, mi smo uradili jedan lep rad i u odbrani i u napadu.
Virtus ima stvarno kvalitetnu ekipu, ali ne igraju ništa. Realno, po imenima su za top 10.
Originally posted by manhunter
Jeste, ali Virtus je veoma ograničena ekipa.
Najgore od svega, mi smo na pobedu od četvrtog mesta i na poraz od desetog. Dolaze nam Real i Efes koji imaju odličan momentum, a onda Pao od kojem ne treba trošiti reči. Jedna pobeda i mi smo sigurni u top 10, sva tri poraza i onda svašta može da bude.
Neka danas daju sve od sebe, i ja ću biti zadovoljan. Ne mogu da se setim kad smo ih zadnji put pobedili...
8. marta 2022. je bila posljednja pobjeda.
Danas očekujem da će nas pustiti.
Bice vraski tesko veceras.Opet mislim da su nam vece sanse sa njima nego Efesom. Ovo najvise iz razliga sto Efes ima 5 visokih igraca koji su odlicni skakaci i atlete a mi opet bez prvog centra i Petrusevim i Davidovcem uz Brauna na petici. Nikada nismo imali pravo resenje za Tavaresa...kad dodamo jos i mog ljubimca Kampaca... Ma samo jako, dobijamo
Real ozbiljan klub, samo jedno ne mogu da shvatim da li oni svi od prvog dana tamo masu rukama na svaku odluku?! Koji im je kurac sa tim proseravanjem?
Nema načina da se vratimo, to je jasno. Ali rezultat uopšte nije realan, ako se gleda kako igramo. Bolji je Real, nas neće šut ama baš nikako, ali je ova razlika samo zbog onih početnih 14:0.
Koliko god da zvuči čudno, mi smo odigrali odličnu utakmicu. Mislim da možemo barem jednu pobedu do kraja da ostvarimo. Odličnu ekipu imamo, da nije bilo onog na početku, i ovo bismo dobili.