forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1067

Markos
Webmaster

Croatia
29563 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/03/2025 : 13:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja ga raditi neću.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27305 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/03/2025 : 13:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BiDi

Kickstarter ili Fibra?

https://www.kickstarter.com/projects/zetari/zetari-john-m-burns-martin-lodewijk-special-edition

Lijep crtež i slaba priča.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mazzy Star
Starting Member

3 Posts

Member since 22/02/2025

Posted - 24/03/2025 : 15:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mazzy Star a Private Message  Reply with Quote
Stigle nove Kolorke u Darkwood
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1902 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/03/2025 : 15:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Marko, jesu li u planu Gideon Falls i(ili) Sentient od Lemirea?

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11974 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/03/2025 : 18:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mazzy Star

I Gricka Vjestica! Raduj se narode!

quote:
Originally posted by Hajo

Sentient imas u izdanju Darkvuda, Svestan je prevod. Americki format i meke korice.

U identicnoj opremi samo u izdanju 300Cuda ima Gideon Falls, u trejdovima svih 6 brojeva i moja apsolutna preporuka i skretanje paznje na jos jedan genijalan Lemirov strip Rojal Siti, kompletno objavljen u tri nastavka, meke korice, americki format u pristupacnom a kvalitetnom izdanju 300cuda.

Takodje bih preporucio i Mazebook, Knjiga o Lavirintu u Darkvudovom izdanju, americki format ali ovog puta tvrde korice! Sjajan strip.

Je l se vidi da sam odusevljen Lemirom i njegov veliki ljubitelj ili ne?

Nisam jos procitao Fibrinog Predaka, iako mi stoji na polici od kad je izasao. Treba se time pozabaviti.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2049 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 24/03/2025 : 18:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by Mazzy Star

I Gricka Vjestica! Raduj se narode!

quote:
Originally posted by Hajo

Sentient imas u izdanju Darkvuda, Svestan je prevod. Americki format i meke korice.

U identicnoj opremi samo u izdanju 300Cuda ima Gideon Falls, u trejdovima svih 6 brojeva i moja apsolutna preporuka i skretanje paznje na jos jedan genijalan Lemirov strip Rojal Siti, kompletno objavljen u tri nastavka, meke korice, americki format u pristupacnom a kvalitetnom izdanju 300cuda.

Takodje bih preporucio i Mazebook, Knjiga o Lavirintu u Darkvudovom izdanju, americki format ali ovog puta tvrde korice! Sjajan strip.

Je l se vidi da sam odusevljen Lemirom i njegov veliki ljubitelj ili ne?

Nisam jos procitao Fibrinog Predaka, iako mi stoji na polici od kad je izasao. Treba se time pozabaviti.

Gideon Falls odlican i perfektno izdanje kod 300 cuda. Taj serijal mi nekako ne ide za Fibru jer je previse horor i previse mracno.
I Royal City je odlican! Isto preporuka!

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Grzi
New Member

107 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 28/03/2025 : 08:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
kad iz rendom komentara na Facebooku doznaš da šef Marko planira izdati Tezukinog Black Jacka...
Jel to bilo poznato već? nisam nigdje vidio da se spominje na forumu, dosta dobro.

ako nekog zanima Black Jack, velika preporuka za ovaj anime koji je režirao legendarni Osamu Dezaki:
https://myanimelist.net/anime/1520/Black_Jack

Malo je mračniji od mange, al isto, vrhunska stvar.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7493 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/03/2025 : 10:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Nije se spominjalo na forumu. Izvrsna vijest.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2345 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 29/03/2025 : 11:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Markos bojkotuje forum.

Eto šta bude kad ga ne pitate često kad će, dal će, kako će...

Nego me čudi da nije izbacio ni jedan reprint u ovoj turi a najavio gomilu za ovu godinu...
Obično prva i druga tura budu udarne za reprinte.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3347 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 29/03/2025 : 13:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Jel 1.4 idu najave za sledeću turu?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29563 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/03/2025 : 14:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Krajem idućeg tjedna

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1067 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000