Jel moguće da Zagor extra nije izašao skoro 2 mjeseca, uh? Nisam baš upratio. Šteta ako će ovo usporiti, nadam se da je ovo samo iznimka. Nastavio sam ovo uzimati, uzimam i extra retro :)
Jel moguće da Zagor extra nije izašao skoro 2 mjeseca, uh? Nisam baš upratio. Šteta ako će ovo usporiti, nadam se da je ovo samo iznimka. Nastavio sam ovo uzimati, uzimam i extra retro :)
Koliko vas je nastavilo uzimati naokon spajanja extre i redovnog? Inace, odlican period Zagora.
Ja sam prvo misli prestati, nastavio sam.Sad mislim dok se ne spoje Ludensi.Kakav sam bojim se da ću i to zeznuti pa nastaviti a uz to još i LL Zagora uzimam.Pa ja sam gori sad nego prije 40 god.🥺
Ja bi nastavio, ali stavrno nema smisla. Imam u Sd i sada extra izdanju i uzeti cu sigurno LL i ludensove knjige. Isti strip u cetiri forme, ok ovaj jedan je boja. Bacanje novca iz mojeg pogleda.
Mislim da su rekli na Facebooku da je Dylan Dog kasnio zbog distributera za kioske, možda je ista stvar i sa Zagorom samo što su se odlučili ne postaviti ga na webshop dok ne izađe na kioscima...
ja uzimam sve sto izlazi od Ludensa , eto, neke brojeve imam, neke nemam, nekako mi je mrsko preskakat tih par brojeva koje imam od prije radi par eura.