Sve dok crtači i scenaristi ne strajkuju ili odlaze van iz kuce.. a cujem da mlate odlične pare po tabli,.. plus sve sto služe na prodaji licenca...mene nije strah bar za Texa i Zagora.. a za ostalo se mi fucka..
Da mlate ne bas. Kad su Venturija i Mangiantinija pitali (kritički) da li se moze malo vise proraditi na crtezu Zagora, odgovorili su "kolko para tolko muzike" !!
A vidiš.. to nisam znao....a gde jim je etika i profesionalnost... onda je Villa plačen zlatnim palicama..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Na sbe stranici stoji da ima 128 stranica...znam da je Zagor+ sad na 128 stranica, nisam znao da i special također...
Da, izgleda da su smanjili broj stranica i na specijalu. Potpuno suludo. Ali barem imamo dobar crtez u Specijalu nakon godina losnjikavog ili bezveznog crteza. Od specijala Budjenja koji je crtao Emanuel Barison na ovamo nismo imali dobrog crtaca u Specijal ediciji. A jos uvek ne mogu da verujem da je Burattini izbacio preko 60 strana iz prethodnog Specijala 39 koji je stajao godinama u fioci nekoj.
Da, to izbacivanje stranica je i meni baš bilo bezveze... Mislim da bi sad to vč ubrzo trebao da objavi...koji bi samo kraljevi ispali da oni dobiju dozvolu i da uz malo truda i volje izdaju strip sa svih 216 stranica...ali to jako, teško...