Najprije komplimenti za vizualni dojam. Iako ne znam tako analitički komentirati poput Deersa vidi se tvoja kvaliteta i znanje. Grimase, kadriranje, sve mi je po guštu i vidi se u svakom detalju tvoje promišljanje kako crtački, tako i scenaristički.
Priča je zasad zabavna i intrigantna. Tko je lik s lulom?
Dečki, Dok čekamo nastavke stripa, podijelit ću s vama par iznimnih proljetnih realizacija!
Otkud našem Stinkyju snaga? Nije napustio zagorske brege! Nije imao metanoju selo - grad - selo! Njega jesu dohvatili kauboji, ali ajde, to paše uz zelene brege.
Mi ostali, u gradu zarobleni, tek se fizički moramo vrnut na selo, pa tek onda metanoje u glavi odmotavat.
Najteže je deci rođenoj u gradskom logoru. Di bu se oni vrnuli?
Stinkač, kaj misliš, zabavlja li se Thompson dok radi pjesme?
Ja mislim da radi baš kako treba. Nije stvar da se zabavlja, to onda ne bi bilo to. Zabavljaš se dok si mlad, a kako sazrijevaš, razumiješ da nije smisao zabavljati se, odnosno, da to nije ono kaj se traži.
Zato kažem, on radi kako treba. Dobro radi. To uključuje i da mu je lijepo, no, dublje je i više od zabave.
Mauro je konačno osobno u stripu i to glavom i bradom :) Bravo Dupli, ne pušćaj!
...
Rat je dečki. Bardovi sviraju. Ovo malo prostora kulture kaj imamo - može se nazvati "neovisnim".
Zgleda da zlatno doba uvijek izbije u sred rata. Zato i je Zlatno :)
Iskreno, mene trenutno drže stare narodne pjesme. La Bamba, ariva, ariva, porti sere - pod prozore!
Ritchija Valensa ta stara narodna pjesma spasi, zbudi ga, dozove ga sebi i to u sred kupleraja :) Spremam se na analizu tog djela. Probat ću njome parirat svim Stinkyjevim osvrtima na kaubojske filmove. Ariva, andre, andre!
La Bamba, osvrt, uskoro! Samo na Antologijskim stvarima.