forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Reckless
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

anto
Advanced Member

Serbia
21578 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/04/2025 : 00:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Fibra ili skenj?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2374 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 11/04/2025 : 14:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam prva dva i nisam oduševljen. Reckless meni izgleda kao neinspirirana reciklaža do sad viđenog od ovog tandema. Unutarnji monolozi koji se čine kao da sam ih već stoputa pročitao, likovi koji se čine kao kopije nekih drugih, zanimljivijih i radnja koju zaboravim čim zatvorim knjigu.

Do sad je svaki strip nakon kriminala imao neku caku - Fatale je Kriminal x Chtulu, Ubij ili umri je Kriminal X Death Note, Zatamnjenje je retro Kriminal, Sleeper superherojski Kriminal ali ovdje ne kužim šta bi bila caka. Čini mi se da bi ovo trebao biti 80te akcijski/trash Kriminal ali je po meni previše Kriminal, a premalo 80te akcija.

Ali lako se čita. Vidjet ću svih 5 pa dat konačni sud.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12044 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/04/2025 : 16:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Do sad je svaki strip nakon kriminala imao neku caku - Fatale je Kriminal x Chtulu, Ubij ili umri je Kriminal X Death Note, Zatamnjenje je retro Kriminal, Sleeper superherojski Kriminal ali ovdje ne kužim šta bi bila caka. Čini mi se da bi ovo trebao biti 80te akcijski/trash Kriminal ali je po meni previše Kriminal, a premalo 80te akcija.

Ali lako se čita. Vidjet ću svih 5 pa dat konačni sud.

Da, lepo si ovo primetio za ostale serijale i caku. Interesantno!
Ja jos nisam nabavio Reckless ali nadam se da cu uskoro pa dajem svoj sud.
Go to Top of Page

MF Doom
New Member

203 Posts

Member since 23/04/2024

Posted - 11/04/2025 : 16:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send MF Doom a Private Message  Reply with Quote
Načelno se slažem sa pcorom, iako je meni ovaj autorki dvojac precenjen.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000