Author |
Topic  |
anto
Advanced Member

Serbia
21578 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
pcoro
Senior Member

Croatia
2374 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 11/04/2025 : 14:01:42
|
Pročitao sam prva dva i nisam oduševljen. Reckless meni izgleda kao neinspirirana reciklaža do sad viđenog od ovog tandema. Unutarnji monolozi koji se čine kao da sam ih već stoputa pročitao, likovi koji se čine kao kopije nekih drugih, zanimljivijih i radnja koju zaboravim čim zatvorim knjigu.
Do sad je svaki strip nakon kriminala imao neku caku - Fatale je Kriminal x Chtulu, Ubij ili umri je Kriminal X Death Note, Zatamnjenje je retro Kriminal, Sleeper superherojski Kriminal ali ovdje ne kužim šta bi bila caka. Čini mi se da bi ovo trebao biti 80te akcijski/trash Kriminal ali je po meni previše Kriminal, a premalo 80te akcija.
Ali lako se čita. Vidjet ću svih 5 pa dat konačni sud. |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12044 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 11/04/2025 : 16:53:55
|
quote: Originally posted by pcoro
Do sad je svaki strip nakon kriminala imao neku caku - Fatale je Kriminal x Chtulu, Ubij ili umri je Kriminal X Death Note, Zatamnjenje je retro Kriminal, Sleeper superherojski Kriminal ali ovdje ne kužim šta bi bila caka. Čini mi se da bi ovo trebao biti 80te akcijski/trash Kriminal ali je po meni previše Kriminal, a premalo 80te akcija.
Ali lako se čita. Vidjet ću svih 5 pa dat konačni sud.
Da, lepo si ovo primetio za ostale serijale i caku. Interesantno! Ja jos nisam nabavio Reckless ali nadam se da cu uskoro pa dajem svoj sud. |
 |
|
MF Doom
New Member

.jpg)
203 Posts
Member since 23/04/2024 |
|
Topic  |
|