Od ovih glavnih junaka, Zagor, Dylan i tex, sve ide na preskok i bez nekog posebnog redoslijeda...i dragonero također... Redom su išli Martin mistere, morgan lost, mister no,čiko, i to je završeno...
Čemu skakanje na ovaj specijal Dragonera, ja mislim da to niko ne može da objasni.
Ovo je 10. sprecijal Dragonera. Radnja se vremenski odvija u periodu kada je Jan Aranil aka Dragonero bio mlad. Epizoda nema poveznicu sa redovnom serijom pa je to verovatno razlog za objavljivanje.
Skroz sam zaboravio da su izašla dva broja ove kolor edicije...mislio sam da ima samo jedan broj, šta ga je vč izdao u op 76. Zamijenio sam to sa dampyr magazin, gdje je samo jedan broj izašao.
Ovaj, jedanaesti po redu Dilanov Kolor fest, je lošnjikav i otužan. Malo odskače Rekionijeva priča, ali sve ostalo je loše i lošije. Kosu izgleda znatno bolje u boji nego u c/b, što mi je bilo pravo otkrovenje.
Ovaj, jedanaesti po redu Dilanov Kolor fest, je lošnjikav i otužan. Malo odskače Rekionijeva priča, ali sve ostalo je loše i lošije. Kosu izgleda znatno bolje u boji nego u c/b, što mi je bilo pravo otkrovenje.