Author |
Topic  |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29594 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/03/2025 : 12:18:28
|

Neke visokorangirane osobe konačno su odlučile rasvijetliti okolnosti atentata u kojem su na Konstituantinu matičnom brodu poginule tisuće stanovnika Brazde. Međutim, strašni ubojica nastoji eliminirati sve svjedoke spomenute tragedije, koje pak ubija bez milosti u mračnom obredu. Na njegovu popisu za odstrel stoji još samo jedno ime: Nävis. Suočena s izglednom smrću, Nävis se na svom brododomu priprema za najvažniji sraz u životu, i neće dozvoliti da ju se tek tako likvidira…
Kolorka 313 • Potpuna likvidacija • 292 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Jean-David Morvan • Crtež Philippe Buchet • Prijevod Tony Šercer • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 17.3.2025. • Cijena 40 E
https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/kolorka-313-potpuna-likvidacija/1048/
|
Trouble will find me |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16255 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 17/03/2025 : 14:19:37
|
Malo ZF-e.. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
dino1984
Average Member

Austria
616 Posts
Member since 31/05/2007 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2578 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2375 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 17/04/2025 : 00:49:43
|
Treći integral nam donosi koherentnu priču. Počinju delići slagalice rasuti u prva dva integrala da se slažu i da konačno tvore jednu zajedničku sliku. Dobijamo odgovore na neke ranije misterije i naslućuje se konačno neki kontakt sa ljudima. Nadam se da će sledeći integral biti posvećen toj završnici. I da se serijal neće pretvoriti u kravu muzaru. Radi ubrzanja dinamike i prelaska na "viši nivo" autori umeju da posegnu za nekim nepopularnim metodama. Očas smisle epruveta ratnika koji postane glavni junak ovog integrala u samo par stranica ili slično... Ali, dobro. Opraštam, jer je čitanje bilo zanimljivo, dinamično. Akcenat je na akciji. Manje alegorija. Više avantura. Neke čvorove će autori razmrsiti u ovom, a na neke ćemo sačekati sledeći integral. Crtež mi je jasan, maštovit, bilo bi bolje da ima malo manje cenzure, ima Navis šta da pokaže, bez da se postidi. Boje prijatne. Generalno, do sada mi je ovaj serijal super.
Ne znam dokle se stiglo sa nastavkom, ali bih voleo da ne razvodne serijal.
(Markos, možda samo dodati u naslovu teme - Brazda 3, kao logičan nastavak prethodne dve teme serijala, radi lakše pretrage) |
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 17/04/2025 00:57:42 |
 |
|
|
Topic  |
|