forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Stranci u raju
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

MF Doom
New Member

203 Posts

Member since 23/04/2024

Posted - 17/04/2025 : 17:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send MF Doom a Private Message  Reply with Quote
Evo da podignem (možda nepotrebno) ovu temu iz mrtvih.
Sad sam završio drugu knjigu, i ovo je dosta dobro. Jeste malo sapunica i činjenica da se radnja vrti oko tri lika, ali koji strip koji ide u serijalima se ne vrti oko istih likova?
Meni je ovo odlično i zabavno i duhovito i simpatično i likovi su interesantni, zapleti dosta dobri.

I najbolje od svega ove tri knjižurine trenutno koštaju 46,5eura. To je kao 7 sveščica Zagorovih novela iz Darkwooda.

Mislim da ko god se i najmanje dvoumi treba ovo da kupi, samo treba prilagoditi očekivanja. Ovo je lagano štivo, čak mislim i da je bolje čitati sa pauzama. Ovi omnibusi navode da se to delje dok se ne završi, ali mnogo je bolje čitati sa prekidima jer je lagano i zabavno. Ipak je sam serijal izlazio 14 godina.

Jedina je moja zamerka za omnibuse što ne postoji neki page break ili naslovnice pojedinačlnih svesaka. Nego sve ide u kontinuitetu kao jedna celina. Lično bi mi bilo prijemčljivije da znam "gde sam" sa čitanjem, ali može i ovako.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000