Nadam se da ce ici po 3-4 orig brojeva u jednom Ludensovom jer u Italiji je islo preko 350 brojeva a za to bi trebalo 30 godina da se kompletira ako ide po jedan broj mjesecno?
Mene je isto ova vijest jako obradovala, ali nakon par dana kad su se malo slegli dojmovi, rekao sam sam sebi da budem oprezan s ovime. Razmislio sam i možda je bolje da si uzimam samo probrane priče, recimo - uzeo bih sigurno brojeve #152 i #153 u kojima je kompletna priča "Bijeli bizon". Samo što će to po ritmu izaći u prosincu 2037. i siječnju 2038.
Razmišljam da uzmem priče dvojca Navarro/Mitton i još poneku ako je stvarno ovo ta edicija o kojoj se priča. Inače, YU Blek u ovoj ediciji je najviše "stradao" jer ga objavljuju u dijelovima kao nekad Dnevnik kad je imao one dodatke nakon priče glavnog junaka.
Bit će naj rješenje ako se bude s ovim išlo 2-u-1 kako ste spominjali (4-u-1 bih recimo odmah potpisao, mada je teško to za očekivati). Ako se ne varam, prvi Mitton je tek u broju #138, ona kraća priča "Zlatni Oblak".
Mislio sam da su na meniju bili ponudjeni svi sto ih je la gazzetta farbala i da se tu mogao birati Miki, Teller, Mark.. nisam znao da je Blek samo bio u igri kao jedina opcija.