Originally posted by frano Ili se pak tu radi o istom ratu.
Istom.
Inače, fantastična mi je ova teza o tome kak Putin brani konzervativizam i njemu bliske stavove, a onda glavni Rus namamljen u zamku preko aplikacije za homoseksualce ;)
Koliko lako ljudima možeš, propagandom, podvaliti muda pod bubrege 😥
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Ne znam jel gori ovaj rat u ukrajini ili prodor umjet.intel. u kreativne djelatnosti.
Ili se pak tu radi o istom ratu.
isto je to. i jedno i drugo uzima dio po dio ljudskosti.
Odvratno je gledati ovu morbidnu AI dehumanizaciju umjetnosti, doslovno gaženje po čovjekovom duhu. Primarna ljudska potreba za kreativnim je popišana i ismijana.
Pravi napredak u razvoju AI vidjet ćemo u onom trenutku kad netko kaže: "naslikaj mi Zagora kako se bori protiv Hellingena na vrhu Empire State Buildinga u stilu Klimta s Carravagiovim chiaroscurom i Rembrandtovim impasotm iz kasne faze, al' da ostane prepoznatljiv ferrijevski Zagor", a AI odgovori: "goni se u pičku materinu!"
Pravi napredak u razvoju AI vidjet ćemo u onom trenutku kad netko kaže: "naslikaj mi Zagora kako se bori protiv Hellingena na vrhu Empire State Buildinga u stilu Klimta s Carravagiovim chiaroscurom i Rembrandtovim impasotm iz kasne faze, al' da ostane prepoznatljiv ferrijevski Zagor", a AI odgovori: "goni se u pičku materinu!"
tako bi odgovorio inteligentan čovjek, ali umjetna inteligencija neće nikad biti tako inteligentna.
ta naša inteligencija nas vodi u konstantne ratove (jedina konstanta ljudske povijesti su ratovi i borba za moc) i mogućnost da se to promjeni je odlična vijest...uostalom možda tek AI konačno ubije želju za nadmoći (uzroku svih zala) u čovjeku, kamo sreće! Ima li ikaj humanije!?
AI ne vodi rat protiv inteligencije već (baš suprotno) protiv ne inteligencije tj. ljudske gluposti (koja je neuništiva dok postoje ovakvi ljudi kakvi danas žive)!
Nema razloga za nikakve borbe, u tom je poanta. Nema nadmoći, nema ni sukoba!
AI je samo štap. Ne ume da hoda, al može da pomogne nekom da lakše hoda. Oni najbolji će i dalje biti najbolji. Oni osrednji će pokušati pomoću AI da pariraju najboljima. Tu leži kvaka. Što se može izazvati revolt, jer će neko sa nedovoljno talenta i sa manje truda da atakuje na poslove onima sa velikim talentom i još većim uloženim trudom.
Ima jedno uputstvo koje je CIA davno napisala. Kad hoćeš da uništiš neko preduzeće rastereti i nagradi najgore, ignoriši i preoptereti najbolje radnike i rukovodioce. I vrlo brzo se urušava sistem.