forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 56 - Dieter Lumpen
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 3

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 16/11/2021 : 11:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
reklo bi se da su ove veze i slicnosti sa Pratom koje pominjete verovatno jedan od elemenata koji je Pelejera preporucio za nastavke Kortovih pustolovina?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9211 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 16/11/2021 : 13:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alaniusfordius

reklo bi se da su ove veze i slicnosti sa Pratom koje pominjete verovatno jedan od elemenata koji je Pelejera preporucio za nastavke Kortovih pustolovina?

Da.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2658 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 20/04/2025 : 19:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Citam ovaj strip po prvi put pa sam dosao do price gde su umesani arapi, zidovi i englezi.
Nije mi skroz jasno sta se na kraju desilo?
Oznacicu zutom bojom ono sto mi nejasno da ne spojlujem nekome
Sta se zapravo desilo sem da su zidovi pobijeni? Da li je i sediste engleza skoro istovremeno unisteno? Nekako sam pred kraj posumnjao da su zidi stavili bombu u auto dietera i nadali se da ce eksplodirati u sedistu engleza, da li se to i desilo? Ako je to neko bolje ukapirao od mene nek javi, hvala :)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
864 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 20/04/2025 : 20:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Nije eksplodiralo, jer Dieter istim autom dolazi u busiju zajedno sa pukovnikom.
Kolijevka nije bila spremna, beba se nije ritnula.

Eto

Škafiškafnjak

Edited by - Salkan on 22/04/2025 23:38:10
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2658 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 20/04/2025 : 20:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
E hvala Salkane sada mogu mirno da spavam :)
(sutra cu proveriti u knjizi)

Uradi kako hoces ali mozda pametno "zazutiti" tekst [.yellow] tekst [/yellow]
(bez tih tacaka)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 20/04/2025 20:59:32
Go to Top of Page
Page: of 3  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000