Znam šta si mislio, ali zar ne vidiš neslaganje - poslednja epizoda u YU je iz 65-e, a objavljivane su i epizode iz 70-ih. Zanemarimo autore, govorimo o nedeljnom novinskom Flašu, uopšte.
Fino za Flash Gordona, ja imam titanova prva 3 od Alexa Raymonda, jest da su mi skoro pa necitljivi danas, svakako bi uzeo ovaj od Dana da probam. ;) Format je odlican. za razliku od ck nebuloze sa jungle jimom.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
stigla je Vrana i Logorske priče,Čuvari Masera su uzeti ranije,planiram obavezno i Afro samuraja,verovatno i Kong crew. Odlična izdanja,puna podrška OZ Comicsu sa moje strane.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
2. Dan Barry Flash Gordon: Ledeni grad, Smrtonosni planet i Izgubljeni kontinent - novinski stripovi o legendarnom junaku Flashu Gordonu 4. Jeff Smith: Bone saga - knjige 1-3 - cjelovita Bone saga podijeljena u tri trilogije 5. Jeff Smith, Tom Sniegoski i gosti: Bone: Nove logorske priče - još vrckastih kratih priča iz Bone svijeta 6. Jeff Smith, Charles Vess: Rose - prequel serijala Bone u kojem je glavni lik princeza Rose 8. Wes Craig, Rick Remender: Deadly class - nabrijan, krvav i totalno cool young adult serijal
I vise nego dovoljno, sjajne vesti iz Oz-a! Uz Fibru i najave iz Stalkera, budzet za 2025 je na krajnjoj granici da pukne!
I treće izdanje koje bi svjetlost dana trebalo ugledati do CRŠa je:
Priča o galebu i mačku koji ga je naučio letjeti autora Cevera. Strip je napravljen po knjizi Luisa Sepulvede. To je istovremeno priča za djecu i bajka za odrasle koja je svojom poezijom i univerzalnim vrijednostima osvojila čitatelje diljem svijeta
Format je 260 X 200, 96 stranica, crno-bijelo, cijena 19 EURa. Više detalja kada izdanje bude otisnuto.
Hvala puno na lijepim komentarima. Trudit ćemo opravadati sve ove pohvale i sa slijedećim izdanjima. Ljudi su stvarno super prihvatili naša izdanja: Kong crew se rasprodao (uskoro će drugo izdanje), Vrane i Masera ima još jako malo, a Bone:Logorske priče je već prodano cca 2/3 naklade
Kong Crew sam upravo poručio,Vrana i Logorske priče kupljeni i pročitani, Čuvari kupljeni,ali još nisu stigli na red;Afro samuraj u planu. I ovo sve što je najavljeno me itekako zanima,tako da Ozrene palac gore za pokušaj za popust u Srbiji,pa šta bude,bude.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
I to je trebalo biti gotovo za CRŠ no materijali su dosta zeznuti. Doslovno dizajniramo strip stranice jer smo dobili samo pasice. Također sami dizajniramo korice. No kad se dovrši template, onda će za druge knjige biti lakše i brže.
Kupio sam prava na tri knjige. Jedna s nedjeljnim tablama koje su u boji dvije s dnevnim crno/bijelim pasicama. Ako se to bude prodavalo (a nema razloga da se ne prodaje), onsa će ih biti još.