forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 307 Black friday
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Markos
Webmaster

Croatia
29604 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/03/2025 : 12:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

Nakon nedavnih londonskih zbivanja Jay i Maku na glasu su – više nego ikada – kao teroristice u konformističkim, višim krugovima.

Pa ipak, zahvaljujući "Gnjevnim majkama", malenoj aktivističkoj skupini koju su osnovale dvije djevojke, njihova se borba proširila poput šumskog požara. Znak SHI u Londonu nikad nije bio vidljiviji, a pod njim se bore za prava majki i djece.

Na Jayinu grobu Apolline spoznaje kakav je život vodila njezina biološka majka: život obilježen borbama i sukobima, a sve u službi jednog cilja.

Je li Apolline dovoljno čvrsta da podnese breme obiteljskog nasljeđa? Je li spremna krenuti stopama pokojne majke, o kojoj ne zna ništa i koju poznaje samo preko priča i policijskih potjernica?

Zidrou nas preko Japana i Engleske vodi u drugi, eksplozivni, dio stripa SHI, koji je i ovog puta obogaćen Homsovim crtačkim majstorstvom.

Kolorka 307 • Black friday • 116 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Zidrou • Crtež José Homs • Prijevod Tony Šercer • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 17.3.2025. • Cijena 22 E

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/kolorka-307-black-friday/1042/

Trouble will find me

risbozg
Advanced Member

Croatia
16291 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/03/2025 : 14:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
SHI..nastavlja dalje..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7415 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/04/2025 : 10:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Morao sam ponoviti gradivo iz prvog integrala i nakon novog čitanja puno mi je bolje legla priča. Nekako se posložila bez obzira što nisam ljubitelj tih fantasy elemenata, ali su se fino uklopili u radnju. S nestrpljenjem sam odmah nastavio na ovaj novi integral.

Ipak nisam osjetio takvo zadovoljstvo čitanja kao s prvim integralom. Ono što odmah bode u oči, nedorečeno s 2 albuma u integralu. Očito je ovo dugovječniji serijal i Markos je trebao sačekati bar još 2 albuma da bi doživljaj bio potpuniji kao s prvim integralom.

Ovaj put su se gnjevne majke bazirale na obespravljenu borbu protiv iskorištavanja djece u tvornica u viktorijanskoj Engleskoj. Nekako mi je presporo išla radnja, nazire se pozadinska priča o Jayinoj kćeri samo u naznakama. Vidi se da postoji jedna puno veća priča u pozadini, ali smo to dobili samo na kapaljku. Dva albuma su bila premalo i još k tome, taman kad se radnja pokrenula u drugoj polovici drugog albuma sad opet moramo čekati novi integral. Čekat će se, ali tko zna do kada...
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
517 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 24/04/2025 : 13:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
Šteta, mislio sam da je integral celina... ništa očigledno nam ostaje da čekamo nastavak...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29604 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/04/2025 : 14:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa ovo i jest jedna cjelina, tj. ciklus kako to francuzi zovu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21586 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/04/2025 : 18:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
mlati Džeri,ovo je što kaže Markos drugi ciklus,znači koliko toliko zaokružena celina;od 7.albuma kreće treći.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7415 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/04/2025 : 19:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Pa ovo i jest jedna cjelina, tj. ciklus kako to francuzi zovu.

A onda isprike Marku, djelovalo mi je da nije kraj ciklusa. Svakako mi je bio konkretniji 1. ciklus. Kao što rekoh, nekako nedorečeno i dosta toga nabacano. Radnja se nije uspjela razmahati, ali kraj 6. albuma daje velike naznake za novi ciklus.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000