Author |
Topic  |
matori paraliticar
Senior Member

2666 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 20/04/2025 : 18:08:48
|
quote: Originally posted by petarStripovi10
To je Cesta cb reprintana?
Da i sve lepo zavedeno u drugoj poruci teme.
Steta je sto nemamo lako dostupne podatke (mada ponekad ne treba puno truda pronaci na temi stripa koji je reprintovan) kada je odredjen reprint uradjen ali tako je kako je, ipak ima vaznijih stvari i keep it simple je mozda najpametnije.. |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 20/04/2025 18:09:23 |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3073 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 29/04/2025 : 14:44:50
|
Brodeckov izvještaj dostupan u katalogu |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2385 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 29/04/2025 : 21:52:32
|
Markos bi mogao negde da objavljuje kad izađe reprint. Bilo je situacija kada i ne možemo da provalimo kada stigne reprint, tipa Maus pri kraju, nije se rasprodao, a on odradi reprint, i samo se nastavi prodaja... Osim ako iz nekog razloga hoće da sakrije kad izađe neki reprint...
Ja čekam jedno dvadesetak naslova da budu reprintovani ali gotovo nikad ne ulazim u shop da proveravam da li su postali dostupni...
|
Resistance is futile. |
 |
|
Edi B
Average Member

.jpg)
Croatia
811 Posts
Member since 21/05/2020 |
|
Hajo
Senior Member

1906 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/04/2025 : 15:49:31
|
quote: Originally posted by borg
Markos bi mogao negde da objavljuje kad izađe reprint. Bilo je situacija kada i ne možemo da provalimo kada stigne reprint, tipa Maus pri kraju, nije se rasprodao, a on odradi reprint, i samo se nastavi prodaja... Osim ako iz nekog razloga hoće da sakrije kad izađe neki reprint...
Ja čekam jedno dvadesetak naslova da budu reprintovani ali gotovo nikad ne ulazim u shop da proveravam da li su postali dostupni...
Umorio sam se malo, priznajem, pa mi se sve više neke stvari više ne da raditi. Najavu Sherlocka Holmesa sam na forum stavio 5 dana nakon što je strip izašao, npr... |
Trouble will find me |
 |
|
anam
New Member

221 Posts
Member since 23/08/2022 |
|
Baobab
Starting Member

Croatia
32 Posts
Member since 29/01/2023 |
Posted - 30/04/2025 : 16:40:20
|
quote: [quote]Originally posted by Markos Umorio sam se malo, priznajem, pa mi se sve više neke stvari više ne da raditi. Najavu Sherlocka Holmesa sam na forum stavio 5 dana nakon što je strip izašao, npr...
Ma jasno, i ja vjerujem da to većina razumije. Brodeck se, konkretno, pojavio u web shopu, objava je stavljena i na Facebook, javili su forumaši i na ovaj topic, a spazit ćemo ga i na policama u knjižarama. Valjda se ne bi trebalo dogoditi da nestane novih 500 primjeraka bez da netko zainteresiran ni ne primjeti reprint.
Za one koji prate izdavački izlog, mislim da bismo i mi korisnici mogli javiti u topic samog stripa da je izašao reprint, da olakšamo Markosu, naravno uz njegovo zeleno svjetlo, da mu ne otimamo tradiciju  |
Edited by - Baobab on 30/04/2025 16:42:26 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29613 Posts
Posted - 30/04/2025 : 17:42:27
|
quote: Originally posted by Baobab
quote: [quote]Originally posted by Markos Umorio sam se malo, priznajem, pa mi se sve više neke stvari više ne da raditi. Najavu Sherlocka Holmesa sam na forum stavio 5 dana nakon što je strip izašao, npr...
Ma jasno, i ja vjerujem da to većina razumije. Brodeck se, konkretno, pojavio u web shopu, objava je stavljena i na Facebook, javili su forumaši i na ovaj topic, a spazit ćemo ga i na policama u knjižarama. Valjda se ne bi trebalo dogoditi da nestane novih 500 primjeraka bez da netko zainteresiran ni ne primjeti reprint.
Za one koji prate izdavački izlog, mislim da bismo i mi korisnici mogli javiti u topic samog stripa da je izašao reprint, da olakšamo Markosu, naravno uz njegovo zeleno svjetlo, da mu ne otimamo tradiciju 
Ma mozete, nema problema, a stavit cu i ja… nakupilo se nekih zdravstvenih problema, muku mucim s ledjima i desnom nogom zadnja dva mjeseca, pa nisam skroz svoj |
Trouble will find me |
 |
|
naker
Advanced Member

5256 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
anam
New Member

221 Posts
Member since 23/08/2022 |
Posted - 30/04/2025 : 19:10:59
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by anam
Reprint Box-a Moebius-Metalne godine? ...kakve su šanse?
Bit ce
Hvala    |
 |
|
fabriano
Starting Member
.jpg)
92 Posts
Member since 01/08/2023 |
|
AleksandarN
Senior Member

.jpg)
Serbia
2061 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 30/04/2025 : 20:06:18
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by borg
Umorio sam se malo, priznajem, pa mi se sve više neke stvari više ne da raditi. Najavu Sherlocka Holmesa sam na forum stavio 5 dana nakon što je strip izašao, npr...
Uspori i odmori. Mnogo si objavio prethnodnih godina. Verujem da niko od nas nije procitao ni pola toga. Tako da... Uzivaj!  |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
 |
|
Topic  |
|