DD ALM 19 / SUPB 55a..... Rasadnik DD SCG 6a / LUGG 10a / SUPB 11a ... Žvakač pokrova DD SCG 6b / LUGG 10b / SUPB 07b ... Vučja krv DD SCG 6c / LUGG 10c / SUPB 14a ... Smrt jedne zvezde DD SCG 6d / LUGG 10d / SUPB 09b ... Misterija ostrva DyD DD MX 14 Koliba u šumi - Paranoja - Izlet u prirodu DD MX 15 Izgubljena predstraža - Crni brod - Vigilant DD LUSP 034 / DDPM 006 .... Velika uteha DD MX 20 Ja ubijam, ti ubijaš - Umirući trenutak - Podzemne pripovjesti DD MX 25 Na oštrici mača - Na večeru s mrtvacom
Pozdrav i da zaželim usput dobrodošlicu novom članu, a i nadam se, budućem recenzentu Kod tebe nema šale, prvi post i odmah 10 rezervacija :) Odnosno 17, budući da glede maxija svaka priča treba imati svoju posebnu recenziju. Čim uspiješ završiti jednu od recenzija, pošalji tekst pa ćemo pregledati.
Joj, teška srca ali moram. Ekipa, neću stići odraditi dva albuma pa bih otkazao rezervacije za:
ALBUM ORKA_SP 49 - Chaboute, Moby Dick STRIP ALBUM: Portela - Contrition
Ne mogu čitati skoro ništa uz dvoje male djece jer čim vide da imam neku šarenu knjigu u rukama, penju se mene :D Jednostavno nemrem čitati fizičke albume uz dvoje vrtićaraca, pa većinu čitanja odradim u javnom prijevozu. Dylan je super za tramvaj ili tablet za stripove na engleskom ali knjižurine ne dolaze u obzir... Možda nekad u budućnosti kad klinci porastu, ako nitko ne recenzira, budem se vratio ovim naslovima.
Spock, ja sam bio prije nekog vremena tražio da mi se obrišu dvije Fibre jer ne mogu uz klince čitati ništa pa ne znam kad bih stigao to odraditi. Mislim da je svima prošlo ispod radara. Molim te prepravi u popisu. Hvala!
“I was a victim of a series of accidents, as are we all.”
..a imam do pola napisane recenzije Teks Almanah 2 Karavan Straha i Teks redovna serija Ukleti sa Arktika (Colloseum knjige). Te dve Teks recenzije bi trebalo da budu gotove i poslate tokom aprila-travnja.
@Going - hoćeš uspjet poslati barem jednog Texa ovih dana, s tobom bi imali mogućnost da u svibnju/maju napravimo Tex tjedan s 5 različitih recenzenata, barem jednog Texa da pošalješ ;)
Evo ja sam se poprilično zainteresirao za jednu Texovu epizodu koja je nedavno objavljena u Klasik ediciji, riječ je o epizodi pod nazivom Divlja horda. Ako ovo bude na nešto ličilo, možda se odlučim više posvetiti pisanju recenzija, ali za sad bi to bilo samo ovo:
DD VČZS47 Moja slatka devojčica - poslana, čeka na objavljivanje Bunjevac - Otadžbina - poslana, čeka na objavljivanje KM ZS122 - Kožni nos - poslana, čeka na objavljivanje KM ZS126 - Mrtva usta - poslana, čeka na objavljivanje KM ZS128 - Agonija u reci - poslana, čeka na objavljivanje KM ZS131 - Krvavi trougao - poslana, čeka na objavljivanje Guarino/Touissant - Many lives of Charlie - poslana, čeka na objavljivanje Azzarello/Kubert - Sgt.Rock: Between hell and a hard place - poslana, čeka na objavljivanje Canales/Pellejero - Corto Maltese: Pod ponoćnim suncem - poslana, čeka na objavljivanje Nick Raider ALM 5a - Krvavi tragovi poslana, čeka na objavljivanje Gipi - Jednapriča - poslana, čeka na objavljivanje MisterNo - LIB 092 - Brodolomac iz džungle - poslana, čeka na objavljivanje Tex - LIB 04 - Pobunjenik poslana, čeka na objavljivanje Urasawa/Nagasaki - Pluto: Urasawa x Tezuka poslana, čeka na objavljivanje DŽ LMS450 - Sablast doline rezervisano 09.03.2025. KP LMS588 - Pogodak u metu rezervisano 09.03.2025. Tomić/Lordanić - Zmaj od Bosne rezervisano 09.03.2025. Mattotti - Stigmate rezervisano 09.03.2025. Caza - L'age d'ombre rezervisano 09.03.2025. Bezian - Tamo i natrag rezervisano 09.03.2025.
Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za travanj (april) 2025.
Broj novih rezervacija: 24
Don Colorado - 17 rezervacija: Novi član i odmah 17 rezervacija! I to Dylana Doga. Ajmo reći da sam skeptičan, a bilo bi mi drago da griješim. Igor 12 - 4 rezervacije: Mister No, dva Zagora i jedan zaboravljeni Alan Ford su završili na Igorovom meniju. tex2 - 1 rezervacija: Tex2 nastavlja recenzirati izvan okvira, odnosno Texova serijala. Paka01 - 1 rezervacija: Nakon dugo vremena evo nam i Pake. Striposlaven - 1 rezervacija: Još jedan (nadamo se) budući novi recenzent. Tex2 mu je velikodušno prepustio već rezerviranu epizodu Texova serijala.
Dva nova člana su popravilla prošlomjesečnu situaciu po pitanju rezervacija, dok je stanje na lageru još uvijek bajno s ritmom objavljivanja recenzija na optimumu - jedna recenzija svaka dva dana. Stanje neobjavljenih recenzija na lageru danas: 82
Broj novih recenzija: 17
Po serijalima (ili edicijama) rezultat bi bio:
Tex - 4 Dylan Dog - 3 Strip albumi - 3 Diabolik - 2 Veliki Blek - 1 Komandant Mark - 1 Zagor - 1 Jedno doba, jedna PRIČA - 1 Kit Teller - 1
Ukupno gledano, imali smo recenzije 11 različitih serijala. Tex je po običaju na prvom mjestu, a Dylan Dog neumoljiva pratnja.
Po recenzentima situacija je:
Tundo_Tuna - 2 (Dylan Dog, These Savage Shores) Salkan - 2 (Kit Teller, Legende današnjice) prozirna senka - 2 (JDJP, Apokalipsa) igor 12 - 2 (Zagor, Komandant Mark) tex2 - 2 (Tex, Mladi Tex) Sarghan - 2 (Dylan Dog^2) Ivan Liverpool - 2 (Tex^2) Koresh - 2 (Diabolik^2) ReemCP - 1 (Veliki Blek)
Broj recenzenata je ostao na broju 9, a Reem je (uz pomoć Ivana) bratski svakom recenzentu postavio po dvije recenzije.
Broj komentara na recenzije: 256
Dosta manji broj komentara u odnosu na standrad pokazatelj je da količina novoobjavljenih recenzija dosta doprinosi broju novih komentara.
Evo nam tablice po broju objavljenih recenzija svakog pojedinog junaka po mjesecima, zanimljiv je ovogodisnji proboj Diabolika, cak 4 recenzije dosad. Vodeca petorka se odvojila i to na nacin da je jasno da je Tex prvi, Dylan drugi, Blek treci, a Mark i Zagor na diobi cetvrtog su jos jedini koji imaju nesto vece brojke objava dosad.
..a imam do pola napisane recenzije Teks Almanah 2 Karavan Straha i Teks redovna serija Ukleti sa Arktika (Colloseum knjige). Te dve Teks recenzije bi trebalo da budu gotove i poslate tokom aprila-travnja.
@Going - hoćeš uspjet poslati barem jednog Texa ovih dana, s tobom bi imali mogućnost da u svibnju/maju napravimo Tex tjedan s 5 različitih recenzenata, barem jednog Texa da pošalješ ;)
Bice do 12.maja gotova recenzija za Teks Almanah 2 Karavan Straha.
Ekipa, bok! Kak ste kaj? Evo, ja se vraćam među vas nakon mjesec dana tišine. Bio sam na roditeljskom dopustu cijeli travanj pa nisam ni mogao prismrditi računalu. Mislio sam da ću na dopustu napisati 4-5 komada ali ćorak. Srećom imam 2-3 koje treba popeglati. Bit će par gotovih u svibnj.
“I was a victim of a series of accidents, as are we all.”