Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29617 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Odoakar
Average Member

.jpg)
508 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 30/04/2025 : 12:55:16
|
Aha, super. Inače, stigla mi maloprije nova tura, među njom i nesavladimir sa aukcija, i sad listam stripove i odjednom naletim na poderanu stranicu...streslo me dok nisam shvatio koji strip drzim u ruci. |
 |
|
midragan
Starting Member
37 Posts
Member since 29/04/2021 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29617 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
anam
New Member

221 Posts
Member since 23/08/2022 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3359 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
malimarinko
New Member

195 Posts
Member since 01/01/2021 |
Posted - 02/05/2025 : 09:25:30
|
Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta. To je tako simpatičan, lagan i lijep strip da mi je prosto nevjerojatno da nije rasprodan. To je ono za što mislim da bi se moglo sviditi najširem spektru publike (očigledno sam u krivu). Isto vrijedi i za Bibliomulu iz Cordobe (koja doduše nije na 40% popusta ali je tiskana 2022. ) |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10587 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 02/05/2025 : 09:41:36
|
quote: Originally posted by malimarinko
Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta.
I mene je to začudilo, ali dosta govori o strip konzumentima na ovim prostorima. |
 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2672 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 02/05/2025 : 12:21:37
|
Da ne govori ipak i malo, malo o promenama na strip trzistu krajem 2022?
(doduse i u proslosti dobri stripovi su bili na vecem popustu ali su bilo manje friski cini mi se)
zacaran krug ali fibra se okej bori za sada lepa vremena za stripofile.. (i one sa manje dubokim dzepovima)
Bibliomula je inace malo specijalan primer izasla su dva izdanja u kratko vreme u "regionu" doduse malo razlicita po tehnikalijama i cenom (najkulina 36 evra u alan fordu, verovatno se negde povremeno moze naci jeftinije ali ne puno? format 240 x 320 mm) (fibrina 26 trenutno u fibrinom webshopu, format 215 x 280 mm) |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 02/05/2025 12:31:48 |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21618 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 02/05/2025 : 12:27:23
|
Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta. To je tako simpatičan, lagan i lijep strip da mi je prosto nevjerojatno da nije rasprodan. To je ono za što mislim da bi se moglo sviditi najširem spektru publike (očigledno sam u krivu). Isto vrijedi i za Bibliomulu iz Cordobe (koja doduše nije na 40% popusta ali je tiskana 2022. )
pričali smo već o tome,dosta je naslova,čak i u Kolorka ediciji koji su na nekim ogromnim popustima,a bilo je za očekivati da će se rasprodati relativno brzo sa obzirom na kvalitet. Obitelj Kempbel je samo jedan od njih. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3075 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 02/05/2025 : 13:19:15
|
quote: Originally posted by anto
Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta. To je tako simpatičan, lagan i lijep strip da mi je prosto nevjerojatno da nije rasprodan. To je ono za što mislim da bi se moglo sviditi najširem spektru publike (očigledno sam u krivu). Isto vrijedi i za Bibliomulu iz Cordobe (koja doduše nije na 40% popusta ali je tiskana 2022. )
pričali smo već o tome,dosta je naslova,čak i u Kolorka ediciji koji su na nekim ogromnim popustima,a bilo je za očekivati da će se rasprodati relativno brzo sa obzirom na kvalitet. Obitelj Kempbel je samo jedan od njih.
Da, pravilo je da pravila očito nema..... imaš primjer gdje se Kolorka 194 "Usprkos svemu" rasproda relativno brzo mada nije djelovao kao strip koji se s čeka s velikim nestrpljenjem.... ja ga tražim već neko vrijeme na aukcijama i vrlo je rijedak, a s druge strane ima očito brdo dobrih stripova na velikim sniženjima koji su još uvijek dostupni... da li se tu radi o većim tiražama ili je nešto treće u pitanju, tko zna |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
chkuna
New Member

Croatia
197 Posts
Member since 26/09/2006 |
Posted - 03/05/2025 : 02:58:38
|
quote: Originally posted by Peyo
Bacio sam pogled na popuste i zbilja mi nije jasno kako jedna Obitelj Cambpell može doći do 40% popusta.
I mene je to začudilo, ali dosta govori o strip konzumentima na ovim prostorima.
Pa ko je ikad čuo za taj strip???     |
Zapalit cu pol vugrada, da zasadim vinograda!!!
|
 |
|
chkuna
New Member

Croatia
197 Posts
Member since 26/09/2006 |
Posted - 03/05/2025 : 03:00:00
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Da ne govori ipak i malo, malo o promenama na strip trzistu krajem 2022?
(doduse i u proslosti dobri stripovi su bili na vecem popustu ali su bilo manje friski cini mi se)
zacaran krug ali fibra se okej bori za sada lepa vremena za stripofile.. (i one sa manje dubokim dzepovima)
Bibliomula je inace malo specijalan primer izasla su dva izdanja u kratko vreme u "regionu" doduse malo razlicita po tehnikalijama i cenom (najkulina 36 evra u alan fordu, verovatno se negde povremeno moze naci jeftinije ali ne puno? format 240 x 320 mm) (fibrina 26 trenutno u fibrinom webshopu, format 215 x 280 mm)
I? Kako je to raspravljati sam sa sobom? |
Zapalit cu pol vugrada, da zasadim vinograda!!!
|
 |
|
Topic  |
|