Striposlaven
Starting Member
.jpg)
Croatia
63 Posts
Member since 23/08/2021 |
Posted - 04/05/2025 : 12:15:38
|
Tražim ime jednog špageti-vesterna. Gledao sam ga na HRT3 2022./23., ne znam točno kad, u ciklusu pod nazivom "Na kavici i špagetima"
Film je bio preveden na engleski. Glavni likovi bili su neki Meksikanac koji želi postati slikar i neki stariji Amerikanac pljačkaš koji boluje od malarije. Amerikanac je opljačkao banku i u toj sceni ga je ometala neka dosadna baba djevica (ovo stvarno ne znam kako mi je ostalo u sjećanju)
Onda kasnije otmu ovome Ameru njegovu kćer (koja ne zna da joj je on otac) i njezinu majku i zarobe ih negdje u nekom njihovom skrovištu. Zatim Amer i Meksikanac idu na te bandite i završna pucnjava je tamo u tom skrovištu bande. Kćer saznaje da joj je ovaj otac, ali ga neki od bandita ubija. Mislim da Meksikanac onda ubije tog ubojicu i tu je kraj filma, ovi se okupljaju oko tog Amerikanca koji još umire. |
 |
|
ivan_micic
Senior Member

Croatia
2380 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 04/05/2025 : 15:32:51
|
quote: Originally posted by Striposlaven
Tražim ime jednog špageti-vesterna. Gledao sam ga na HRT3 2022./23., ne znam točno kad, u ciklusu pod nazivom "Na kavici i špagetima"
Film je bio preveden na engleski. Glavni likovi bili su neki Meksikanac koji želi postati slikar i neki stariji Amerikanac pljačkaš koji boluje od malarije. Amerikanac je opljačkao banku i u toj sceni ga je ometala neka dosadna baba djevica (ovo stvarno ne znam kako mi je ostalo u sjećanju)
Onda kasnije otmu ovome Ameru njegovu kćer (koja ne zna da joj je on otac) i njezinu majku i zarobe ih negdje u nekom njihovom skrovištu. Zatim Amer i Meksikanac idu na te bandite i završna pucnjava je tamo u tom skrovištu bande. Kćer saznaje da joj je ovaj otac, ali ga neki od bandita ubija. Mislim da Meksikanac onda ubije tog ubojicu i tu je kraj filma, ovi se okupljaju oko tog Amerikanca koji još umire.
https://m.imdb.com/title/tt0062065/
Vuče na ovo Hate for hate
|
 |
|