Ajmo se svi moliti sa De Angelis doživi bar 100 godina inače bržim tempom ne budemo imali popunjenu rupu. Pola Natanovaca bude u međuvremenu umrlo pa bude tiraž ne 250 nego 25.
Jebeš izdavača i njegovu rupu sa posebnim naslovnicama koje su samo izgovor..
Nemoj se nervirati Rizbo, bude sigurno, do 2030. ;)
Kaj bi se nerviral..pa tek 15 godina popunjavaju rupu..
Ajde, dobro je. Kaj bi tek da si navijač Hajduka? 😉
Zato i kažem. Kao navijač Hajduka nije mi problem još godinama čekati za popunjavanje rupe.
Ajmo se svi moliti sa De Angelis doživi bar 100 godina inače bržim tempom ne budemo imali popunjenu rupu. Pola Natanovaca bude u međuvremenu umrlo pa bude tiraž ne 250 nego 25.
Jebeš izdavača i njegovu rupu sa posebnim naslovnicama koje su samo izgovor..
Nemoj se nervirati Rizbo, bude sigurno, do 2030. ;)
Kaj bi se nerviral..pa tek 15 godina popunjavaju rupu..
Ajde, dobro je. Kaj bi tek da si navijač Hajduka? 😉
Zato i kažem. Kao navijač Hajduka nije mi problem još godinama čekati za popunjavanje rupe.
Ima negdje,a znam da vidio popis NN saga? Tipa rat orbitalni postaja od tog do tog broja...sad na na pocetku price s pretorijancima i borba s njima (petpostavljam) pa pije nego krenem da znam koliko brojeva sve traje :)
Ima negdje,a znam da vidio popis NN saga? Tipa rat orbitalni postaja od tog do tog broja...sad na na pocetku price s pretorijancima i borba s njima (petpostavljam) pa pije nego krenem da znam koliko brojeva sve traje :)
Jerry bi mogao biti sretan što je Igor otkrio Sigmundovu tajnu
Je, kako ne bi bio. Napokon nešto napisano u vezi Nathana. Recenzija mi se baš svidjela, primijeti se da ju je Igor pisao iz srca i vidi se i njoj puno strahopoštovanja. Čista petica za trud oko cijele recenzije.
Ali za te zamjenske samo su tri puta korištene Bonazzijeve ilustracije. Također su korištene ilistracije od De Angelisa, Marija, Casinija, Di Clementea, Simeonija i nepoznatih autora. Mix svega i svačega.
Sad kad je Igor postao ovako iskusan Natan Neverovac, mogao bi da uradi (kontra)recenzije "Večitog rata" (VČ ZS 46) i "Tajne baze Drugde" (VČ ZS 57), čisto da baci novo svetlo iz njegove perspektive svežeg entuzijaste.
Nathan Never is back on a mission in the Eastern Sector of Old Europe, which includes the territories of Novissima Gorica, Tergeste, and Nova Lubjana. A mysterious criminal organization has stolen the legendary Treasure of Aquileia — a collection of ancient artifacts with strong symbolic value that contributed to Earth's rebirth after the upheavals of the Great Catastrophe of 2024. The treasure included alien-origin artifacts that were crucial for reverse engineering research…
Čovjek bi pomislio da je cijeli Balkan sravnjen sa zemljom u bliskoj budućnosti kad oni svi u svojim granicama.
bas to Zli politicari nas non-stop zastrasuju Balkanskim apokalipsama a mi u istim graniciama i sa istim nazivima drzava i nakon 150 godina. Ziveo NN univerzum