Postoji nemalo izdavačkih kuća koje baziraju poslovanje na nostalgiji - Veseli četvrtak, Libellus, Ludens/Strip agent, Golkonda, Colosseum....verovatno sam nekog i zaboravio. Fascinantno je da postoji toliko nostalgičara koji kupuju iste epizode iznova i iznova.
Da, znam neke ljude koji kupuju sve Zagore, imaju iste epizode u ne znam koliko varijanti. S druge strane, mlađa ekipa valjda slabo čita stripove. Možda nisam objektivan, ali tako mi se čini.
Blek je u Yugi imao preko 100 000 naklade... Zagor mu je čistio cizma i prao pantalone.. Sta tu nije jasno?
Nije jasno kako se ne umoriš od pisanja nebuloza. Nisam verovao da i nad brojadinom može da ima brojadin, ali sam se, očigledno, prevario.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Stripovi postaju preskupi realno...Cekati remitende nije cilj..Nakupi se tu puno toga..Platovna moc bilo gde sve je slabija a interesovanja umerena..Sto se tice Bonellija od velike Italije drzi se Tex i jos ponesto..Ali oni pri dnu poput M.Misterije je jadno da skoro i ne postoji..I sad sto bi reko DJura(top lista nadrealsta)ovaj nas Balkan je"cudo"i to"ogromno"kako ovde opstaju stripovi s malim tirazima.malim platama i cenom koja je ta koja je...Verujem i nadam se da ce posle Bleka krenuti i Mark u boji(99 posto)ali opet je nestvarno koliko smo neunistivi i kupujemo..A jos i Strip Albumi..Dobro je..Zivi smo..Da smo zivi i zdravi opstacemo preko ovog foruma i dalje.Ziveli!
Ni u Italiji Martin ne može prebaciti 3000 prodanih primjeraka, to je doista porazno. Ali s obzirom na to što su od njega napravili, nije ni toliko čudo.
Ni u Italiji Martin ne može prebaciti 3000 prodanih primjeraka, to je doista porazno. Ali s obzirom na to što su od njega napravili, nije ni toliko čudo.
Nevjerovatno mala naklada, da... no, sramotno je - nisu se niti potrudili revitalizirati serijal tako da je ovo i očekivano (takav pad).
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •