Kartice su realno krs od kvaliteta! Kao kartoncici i to poprilicno tanki i sa nejednakim secenjem.
Poskupljenje je verovatno zbog kartica koje ne ispadaju poklon vec ih placamo. Ali za 20% poskupljenja je ipak moralo bolje. Ako Bonelli vec fusira sa kvalitetom nije morala i Golkonda. Beskrajno sam se obradovao Bleku od prvog broja a kartice me nisu toliko razocarale jer nisam nista valjano ocekivao od toga svakako.
Da, i meni nedostaju knjige Magicnog Vetra, Nika Rajdera... Badi Longvej i Durango su sjajni, Durango mi je cak drazi. Nadam se da ce se nastaviti sa svime time. Golkondin LMS apsolutno podrzavam i jako mi se dopada koncept iako ne kupujem svaki broj.
Da, i meni nedostaju knjige Magicnog Vetra, Nika Rajdera... Badi Longvej i Durango su sjajni, Durango mi je cak drazi. Nadam se da ce se nastaviti sa svime time. Golkondin LMS apsolutno podrzavam i jako mi se dopada koncept iako ne kupujem svaki broj.
Treba u svaku knjigu Magicnog, Nicka i Julije staviti i po jednu epizodu Bleka pa ce odmah narasti prodaja
Treba u svaku knjigu Magicnog, Nicka i Julije staviti i po jednu epizodu Bleka pa ce odmah narasti prodaja
ili bar karticu sa Blekom.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da se nostalgicari navlaze pa da kupe odmah pet komada LMS-a svaki.
Originally posted by teller
Originally posted by fandango
Originally posted by going going
Od sutra, petka 16. maja, do nedelje 18. maja, u Domu Omladine Beograda se održava premijerni 𝗧𝗵𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗳𝗲𝘀𝘁, a među ostalim događajima uguralo se i nekoliko nas stripadžija, sa svojim štandovima (😉). Dođite da zajedno proverimo ko je to napisao najbolji regionalni triler roman, da poslušamo šta imaju da nam kažu ekskluzivni gosti - 𝗝𝘂 𝗡𝗲𝘀𝗯𝗲 𝗶 𝗔𝗿𝗻𝗲 𝗗𝗮𝗹, da se družimo, a usput da pronađete i poneki strip odgovarajuće tematike!
🗣 Ovog vikenda počinje 𝗚𝗢𝗟𝗖𝗢𝗡𝗗𝗜𝗡𝗔 𝗣𝗥𝗢𝗟𝗘𝗖́𝗡𝗔 𝗧𝗨𝗥𝗡𝗘𝗝𝗔! Družićemo se na Dorćol Platzu (𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸-𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮, 𝟮𝟯. 𝗶 𝟮𝟰. 𝗺𝗮𝗷, 𝗡𝗼𝗳𝗲(𝗷)𝗸 𝗣𝗹𝗮𝘁𝘇 𝗸𝗻𝗷𝗶𝘇̌𝗲𝘃𝗻𝗶 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹), kao i u Somboru od petka do nedelje (23-25.maj), na 10. Somborski internacionalni festival stripa i fantastike.
❗️ Naravno, ne bi bio red da ne ponesemo neki novitet, pa će Vas na našim štandovima dočekati sedmi broj 𝗡𝗢𝗩𝗜𝗛 𝗔𝗩𝗔𝗡𝗧𝗨𝗥𝗔 𝗛𝗘𝗥𝗢𝗝𝗔 𝗨 𝗢𝗞𝗟𝗢𝗣𝗜𝗠𝗔 kao i, još pre nego što stigne na kioske, novi, 1050. broj 𝗟𝗨𝗡𝗢𝗩𝗢𝗚 𝗠𝗔𝗚𝗡𝗨𝗦 𝗦𝗧𝗥𝗜𝗣𝗔, čiji je junak ponovo 𝗩𝗘𝗟𝗜𝗞𝗜 𝗕𝗟𝗘𝗞 – u nastavku prve epizode iz prošlog broja, a u izradi majstorskog trojca 𝗘𝘀𝘀𝗲𝗚𝗲𝘀𝘀𝗲. Naravno, uz LMS stižu i nove 𝗞𝗢𝗟𝗘𝗞𝗖𝗜𝗢𝗡𝗔𝗥𝗦𝗞𝗘 𝗞𝗔𝗥𝗧𝗜𝗖𝗘 za kojima, koliko vidimo i čujemo, vlada nezapamćeno interesovanje! 😋
❗️ Dakle, cela Golcondina ekipa kreće na put, i baš smo se naoštrili da se družimo i prebiramo po stripskim temama sa vama, našim dragim čitaocima. Čekamo vas! 👌
‼️ P. S. Turneja je tek počela - uskoro dolazimo i u Aranđelovac i Kragujevac, ovog vikenda je planiran i Greenville na Adi, ali je on pomeren iz tehničkih razloga. U svakom slučaju, pratite naše objave redovno po mrežama! 😉