Kartice su realno krs od kvaliteta! Kao kartoncici i to poprilicno tanki i sa nejednakim secenjem.
Poskupljenje je verovatno zbog kartica koje ne ispadaju poklon vec ih placamo. Ali za 20% poskupljenja je ipak moralo bolje. Ako Bonelli vec fusira sa kvalitetom nije morala i Golkonda. Beskrajno sam se obradovao Bleku od prvog broja a kartice me nisu toliko razocarale jer nisam nista valjano ocekivao od toga svakako.
Da, i meni nedostaju knjige Magicnog Vetra, Nika Rajdera... Badi Longvej i Durango su sjajni, Durango mi je cak drazi. Nadam se da ce se nastaviti sa svime time. Golkondin LMS apsolutno podrzavam i jako mi se dopada koncept iako ne kupujem svaki broj.
Da, i meni nedostaju knjige Magicnog Vetra, Nika Rajdera... Badi Longvej i Durango su sjajni, Durango mi je cak drazi. Nadam se da ce se nastaviti sa svime time. Golkondin LMS apsolutno podrzavam i jako mi se dopada koncept iako ne kupujem svaki broj.
Treba u svaku knjigu Magicnog, Nicka i Julije staviti i po jednu epizodu Bleka pa ce odmah narasti prodaja
Treba u svaku knjigu Magicnog, Nicka i Julije staviti i po jednu epizodu Bleka pa ce odmah narasti prodaja
ili bar karticu sa Blekom.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da se nostalgicari navlaze pa da kupe odmah pet komada LMS-a svaki.
Originally posted by teller
Originally posted by fandango
Originally posted by going going
Od sutra, petka 16. maja, do nedelje 18. maja, u Domu Omladine Beograda se održava premijerni 𝗧𝗵𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗳𝗲𝘀𝘁, a među ostalim događajima uguralo se i nekoliko nas stripadžija, sa svojim štandovima (😉). Dođite da zajedno proverimo ko je to napisao najbolji regionalni triler roman, da poslušamo šta imaju da nam kažu ekskluzivni gosti - 𝗝𝘂 𝗡𝗲𝘀𝗯𝗲 𝗶 𝗔𝗿𝗻𝗲 𝗗𝗮𝗹, da se družimo, a usput da pronađete i poneki strip odgovarajuće tematike!