Lepo da je akcija verovatno malo pogurala prodaju "Noć knjige u Godini čitanja organizira i akcija Knjiga svima i svuda i to u terminu od 21. travnja. do 1. svibnja. "
Elrica sam dugo merkao ali ne moze sve a i tematika mi ta retko lezi.
Super da se Elric rasprodao. To pokazuje da publika voli takve stripove, pogotovo uzimajući u obzir da su u slično vrijeme dva izdavača objavili isti strip. Meni se čini da se i Makondovo izdanje prodalo. Negdje sam vidio da je u Francuskoj izašao i nastavak, pa će vjerovatno za godinu dvije Marko i to objaviti.
Super da se Elric rasprodao. To pokazuje da publika voli takve stripove, pogotovo uzimajući u obzir da su u slično vrijeme dva izdavača objavili isti strip. Meni se čini da se i Makondovo izdanje prodalo. Negdje sam vidio da je u Francuskoj izašao i nastavak, pa će vjerovatno za godinu dvije Marko i to objaviti.
Ne bih zadržavao dah na tvom mestu. :) Nakon drugog, treba im 3-4 godine po albumu, tako da bi ovim tempom Marko objavio drugi integral cirka tamo negde 2033.
pocinje polako opet sezona rasprodaje naslova (od sada pa do kraja jula)
par kandidata za rasprodaju tehnika medjice,covek koji je ubio chr. k., serena , calypso, bezimena,sedam zivota kopca, gus, gung ho, obitelj campbell, andjeo gospodnji, air mail, mrlja, jos neki rahan, mozda neki feniks, sjajna nebesa, el gaucho, d. ,
Toliko je tiho bilo o njemu (zagrljaj( da pomislih da ide sporo prodaja. Poceo sam da citam svoj primerak ali iz nepoznatog razloga prekinuh (pocelo mi malo dosadnjikavo a i nisam imao puno vremena na raspolaganju pa radje uzeh nesto drugo)
Zagrljaj je kolorka broj 234 ali inace pogledah juce 29 od prvih 200 kolorka su na stanju u fibrinom webshopu (naravno neke od tih 29 su reprinti)
Hvala sto nas azuriras Shaneru :)
edit: pogledah sada temu stripa i naleteh na ovaj deo Acinog komentara koji mi daje nadu :) "nace je sama priča dobro vođena s tim da zadnji dio stripa osjetno bolji" Nego gde je Antov i Shanerov komentar o tom stripu, cini mi se da su oni zarili i palili sa utiscima jos u vreme kad je strip bio frisak :)
Francuski Bogovi Grafizma
Edited by - matori paraliticar on 06/06/2025 10:27:10