Ova publika u Oklahomi mi je najgora u NBA-u..baš su smiješni i onako obučeni totalno blesavi..kao u školskom razredu. Da su u crvenom mislio bi da su titovi pioniri...hahahhahah
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
da,to smo rekli nejker i ja - dobijeni mec u 4.tekmi su ispustili i to ih je kostalo ispadanja. Sa druge strane,ono sta su juce sudije dopustile nije bas korektno - nisam neko ko krivi sudije za svaki poraz,ali u jednom trenutku su ih Oklahomci tako bili,da je to bilo nedopustivo.Slazem se da je ovo plej of i da treba da se igra muski,ali kad Jokaru onako pljeskaju,i ne sude faul,to je bezveze.A to se desavalo u trenutku kad se lomio mec.
Ne pravdam nista Denver,OKC je juce bila za klasu bolja,samo primecujem.
Sa druge strane,cudo da je Denver i dovde stigao;dobro nije cudo,imaju najboljeg igraca planete,ali to nije dovoljno.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
da,to smo rekli nejker i ja - dobijeni mec u 4.tekmi su ispustili i to ih je kostalo ispadanja.
Po toj tvojoj logici Denver je trebao davno ispasti. Dobili su 1. i 3. utakmicu, ne znaju ni sami kako. Nakon toga sam mislio da će to Denver ipak iščupati, ali na kraju je prevladao ipak kvalitet.
Suci dopuštaju dosta grubu obranu cijeli play off. GSW je imao cijelu seriju fotografija na kojima se vidi kako igrači Houstona doslovce drže za ruku Currya. Nijedna od tih situacija nije uzrokovala osobnu grešku.
Oklahoma sad kad je prošla Denver,na žešće mišiće,osvaja titulu lagano.
Ja nikako ne bi otpisao i pobjednika iz drugoga polufinala...oba su vrlo neugodna, kako Indiana tako i New york...pogotovo Indiana me oduševila igrom u ovom play offu. Nema nekih izrazitih zvezdnika, ali ima vrlo širok nabor kvalitetnih igrača, koju imaju neku konstantnost.