Nije to spasavanje sezone vec nuklearni uspeh. Preozbiljan raspad od ekipe. Ja ne znam kako je ovaj Amorim uspeo da sa tom gomilom smeca dodje do finala. I osvojice verovatno jer je Totenhem veciti gubitnik.
Da, i ja sam misljenja da ce Tottenham uzeti pehar. Ovo je godina kada cak i luzeri napokon dolaze na svoje ( Kane prvi pokal, Tottenham evtl. poslije x godina takodje).
Rekao sam da je sve moguće, ali United vidim kao velikog favorita, ne zbog stigme gubitnika Tottenhama, već ono što igraju u PL je grozota, a to već traje dugo vremena, start je bio dobar, ali zadnjih mjeseci su koma. Još su ostali bez Madisona. Ali ajde imaju boljeg golmana od Uniteda i napad može biti efikasan. Ne bi trebalo biti dosadno finale, već na gol više. U svakom slučaju bila bi priča da Spursi osvoje, a s obzirom na sezone oba kluba nitijedan rezultat neće bit iznenađenje.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Nadam se da znaju sta rade. Kunja jeste dobar ali bojim se da nemaju nikakvu razvojnu strategiju vec kupuju ad hoc i onda nista se ni sa cim ne uklapa.
Za Mounta se iz aviona vidjelo da će bit promašaj.
Ako mogu samo trebaju kopirat Kloppa. Fali golman iskrcaš lovu za Alissona, fali obrana 75 milja za van Dijka, i njemu je trebalo 3 godine da sve posloži i počne osvajati trofeje. Svake godine jedan kapitalac i za par godina bit će United opet dobar. Samo i Amorim mi se čini nedorastao zadatku. Kad se samo sjetim da je skoro završio u Liverpoolu, što ti je sudbina?
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Za Mounta se iz aviona vidjelo da će bit promašaj.
Ako mogu samo trebaju kopirat Kloppa. Fali golman iskrcaš lovu za Alissona, fali obrana 75 milja za van Dijka, i njemu je trebalo 3 godine da sve posloži i počne osvajati trofeje. Svake godine jedan kapitalac i za par godina bit će United opet dobar. Samo i Amorim mi se čini nedorastao zadatku. Kad se samo sjetim da je skoro završio u Liverpoolu, što ti je sudbina?
Meni ovaj Cunha nije nimalo neko obecanje klase, pa Rashford u Villi je davao jace izvedbe. Lik ima dobru statistiku jer je u Wolverhamptonu bio daleko najpotkovaniji igrac