Da, sam kaj onda umjesto da reguliraju djecu, preusmjeravaju i zatvaraju mnoge puteve i onda još veći kolaps bude, kao danas i kao svaki put kad rade alternative, ali nikako shvatiti...
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Posjetio jutros Kupio dva stripa na Barbatusovom štandu i tri na Fibrinom Kupio Eternauta za poklon, Godišnjak 2025 da potaknemo domaće autore i sebi Milazza Eh da, i ukrao Fibri jednog Larceneta dok nisu gledali
Inače, ovaj prostor u Studentskom centru je puno svjetliji i prozračniji od onih prije Nadam se da će ostati ista lokacija i za sljedeću godinu
a meni je nekak bilo bolje na trgu žrtava fašizma i šteta kaj nisu imali blade runner plakat za prodat
Nekako su i meni Džamija pa čak i Tvornica bolja rješenja od SC-a, ali dobro, nećemo cjepidlačiti.....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Posjetio jutros Kupio dva stripa na Barbatusovom štandu i tri na Fibrinom Kupio Eternauta za poklon, Godišnjak 2025 da potaknemo domaće autore i sebi Milazza Eh da, i ukrao Fibri jednog Larceneta dok nisu gledali
Inače, ovaj prostor u Studentskom centru je puno svjetliji i prozračniji od onih prije Nadam se da će ostati ista lokacija i za sljedeću godinu
?!
Više nisi ti na štandu? Ili je to samo za IL?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...