forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Krađa na paketomatu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mbukov80
Starting Member

24 Posts

Member since 25/05/2011

Posted - 23/05/2025 : 07:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mbukov80 a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav, moram sa vama podjelit jedno neugodno iskustvo. Naime iseserin je uzeo od mene 5 libellusovih kolor zagora i 3 alan forda, upakirao sve on uredno platio, i zove za par dana da fali jedan kolor zagor 91.
Najprije ono ma nisam poslao, iako uvjeren sto posto da jesam, preturio sve živo i nema nigdje.
I tad mi pošalje sliku mog paketa, a onda upitnik, ja sam paket omotao s nestlle selotepom, a na njegovoj slici neki žuti ( ne moj selotep ) znači ne vjerujem da s paketomata netko priilikom
pretovara mune jedan.
Pa evo, ako se kome još dogodilo molim da se javi.
Napominjem da mi se to nikad nije desilo a imam od 2009 otvoren račun.

Hajo
Senior Member

1908 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 23/05/2025 : 16:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Bogami, ovo je nečuveno! Jel to paketomat HP-a ili Boxnow? To mi se još nije dogodilo a poslao i primio na stotine paketa. Obavezno prijaviti, možda barem kreten koji se usudio to napraviti dobije otkaz (uz puno sreće, naravno). Ili da se barem podigne prašina pa da se tako nešto ne ponovi tako skoro. Užas...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000