Ali Celsi da 4 komada a ovaj kao najbolji igrac niti gol niti asistenciju. Horor. Ali posluzila me malo i sreca ovaj put pa, sto kazes Salah samo jednu asistenciju ali i sa klupe mi ulazi 12 bodova.
Ali Celsi da 4 komada a ovaj kao najbolji igrac niti gol niti asistenciju. Horor. Ali posluzila me malo i sreca ovaj put pa, sto kazes Salah samo jednu asistenciju ali i sa klupe mi ulazi 12 bodova.
aha vidim, Adama i Milenkovic umjesto Isaka i Lewisa, very nice :)
Inace, ovo je definitivno moja najgora sezona od kada igram Fantasy. Nije bilo vremena da se gledaju utakmice, pocesto sam znao zestoko kiksati sa propustanjem namestanja ekipe, forsiranjem pogresnih igraca itd. Nadam se da se sledece vracam u formu.
Verovatno i moja najgora sezona, negde oko polovine sam vec prestao da igram iole ozbiljno.
Stvar koja mi najvise ide na zivce je sto cesto mora da se igra bas ziheraski. Ja cesto volim da stavim nekog nepopularnog kapitena tipa Ezea ili nekog napadaca ako imaju zanimljive utakmice umesto Salaha ili Halanda; i onda kada se covek zezne 2-3 puta tako to je vec 40-50 bacenih poena i onda je veoma lako iznervirati se :D
I meni najgora, ali uglavnom zbog kašnjenja. Nekoliko puta mi se desilo da zakasnim promijeniti momčad jer je kolo počelo ranije itd itd. Bit će bolje dogodine:)
meni prva sezona ikad, nisam na početku znao ni koliko kojih čipova imamo, ni što su blank/double gameweeks i radio nekoliko grešaka... na kraju završio u top 200k, i ovdje u ligi 2., prezadovoljan 🥳🙂
čestitke pobjedniku lige i svima ostalima, i svakako Lovri Budišinu, svjetskom prvaku! 🏆🙂