Blek u boji je horor! Generalno ode taj stari smek crteza u vrazju mater. Zavisi ko sta preferira ali boja u Boneliju po meni leze samo Dragoneru i jubilarnoj epizodi. Ostalo jok.
Meni izgleda odlično... Jedva cekam da uhvatim.. I jos nesto je važno... U Ludensu cemo imat sve naslovnice.. dok u Golkondi izgleda preskacu... Ove tu najavljene sa vezanim Blekom u Golkondi nema več je treca po redu sa onim kipicem... Golkonda je stari smek ali i ovo Ludensovo izdanje sa bojom i kartolinom je za pohvalu...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Sto je najbitnije kod Bleka nije ni bitan prevodRadnju stripa treba reprodukovati po vrticima jer govori o pravdi,tj pravim vrednostima.Ne verujem da su klinci retardi ko mi kolekcionari ali lepo je ovo"stivo"...Sto se tice izdanja..podrzavam i ako imam celu zelenu kolekciju Bleka...Jedino ne kapiram ako je Tex Klasik mogo na 128 strana(epski italijanski strip koji je zasluzio upravo orginalno izdanje svake naslovnice zasebno)kako to nije uredjeno sa Blek Stena strane...Nadam se solidnoj prodaji mada cena je prejaka definitivno..
Odvojena kao kod Zagora. Prijevod je isti kao u c/b LU izdanju. Valjda će ih sad bit na aukcijama...
U prevodu - prijevod bijedan Za te pare mogli su bolje da plate google translate, da se potrudi.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Skoro ista cijena a puno bolje od Golkondinog Bleka.. u koloru je, ima kartolinu i edicija ce imat sve naslovnice kronoloski.. Golkonda izgleda preskace... Uzimam i Golkondu.. Bleka nikad dosta..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Blek u boji je horor! Generalno ode taj stari smek crteza u vrazju mater. Zavisi ko sta preferira ali boja u Boneliju po meni leze samo Dragoneru i jubilarnoj epizodi. Ostalo jok.
potpuno se ne slažem. ovdje boja donekle spašava horor od crteža i scenarija.
"Experience is simply the name we give our mistakes"