Author |
Topic  |
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5561 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 28/05/2025 : 21:56:13
|
quote: Originally posted by sawitch
Kapiten reprezentacije Izraela, kapiten onog CSKA iz Moskve, sa 38 godina ima 30 golova i asistencija, doktor fudbala. Ali Katai je ipak igrao po Realu i Barsi i bio kapiten Brazila 😂
Da ne znam Srpski jeftinije bih prosao🤣 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17488 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5561 Posts
Posted - 30/05/2025 : 18:03:29
|
quote: Originally posted by delboj
Dobro je da se majstorica ne igra u terminu finala LŠ u fudbalu...
Ha ha, ova ti je dobra  Nisam optimista mada je juce sve bilo savršeno osim "glave" Petruseva.. Napred Zvezdo |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5561 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25973 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17488 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 02/06/2025 : 09:13:34
|
Šteta, Zvezda je propustila svoje prilike, malo je na kraju poremetila i ona sudijska odluka da se ne prizna koš Brauna, što je vjerovatno i bilo ispravno, ali sigurno je psihički uticalo. |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4903 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 02/06/2025 : 13:30:52
|
sticajem cudnih okolnosti nisam odgledao ni jednu utakmicu posle f4 finala
iskreno ne zalim nad propustenim
cestitke buducnosti na zasluzenoj i za njih velikoj pobedi
ostaje da zale za ucescem u eurolegaue i tako ispade aba bez ikakvog smisla takmicenje cisto da se nesto igra, gde nema veze da li si prvi ili poslednji i tako dalje
za tri godine koliko su zvezda i partizan dobili ko ziv ko mrtav
odgledacu finale u opustenoj atmosferi posle duze vremena mucenja, a blizu sam odluke da vise aba ni ne gledam
realno ove godine je bila bas losa liga, poneka lepa utakmica spartaka, mege, igokee... ajd i derbi je interesantan bar zbog rivaliteta... kad se setim kako je mornar u poslednjih 24 sata sklepao ekipu muka mi pripada, isto kad pomislim koje dno dozivljava cibona...
ajd da zavrsim u afirmativnom tonu - cestitke buducnosti i partizanu i zelim im borbu u 5 utakmica pa neka pobedi bolji |
sangue navajo |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5561 Posts
|
night
Senior Member

Serbia
1757 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 05/06/2025 : 16:02:04
|
Posle ovog pljuvanja od strane Anđusa Kalinić mi je draži bar duplo. Gađao je publiku, nije u redu definitivno, ali ga je ponelo i grize za klub svom snagom. Odmah da ga zove Pešić. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40972 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/06/2025 : 16:10:17
|
quote: Originally posted by night
Posle ovog pljuvanja od strane Anđusa Kalinić mi je draži bar duplo. Gađao je publiku, nije u redu definitivno, ali ga je ponelo i grize za klub svom snagom. Odmah da ga zove Pešić.
Andjus radi sta mu se kaze. Ja sam neko ko gleda svaku njegovu i Panticevu emisiju kao humoristicki program. Andjus bi posle pada rezima morao biti u zatvoru. Ne zato sto podrzava SNS vec zato sto je uvredio svakog u ovog zemlji, zato sto je bio naprednjacki Julijus Strajher i zato sto je apologeta svega loseg rezimskog u sportu i politici. Ljudi misle da je on lud, nije, samo je megafon vlasnika. Kalinic je po meni ozbiljan kreten zbog onog gadjanja publike, zbog onog pokazivanja misica kao odgovor 10 godina mladjem igracu, zbog onog drkanja nad transvestitom itd. ali Kalinic je igracina koji nas je u prethodnom mandatu sam razvalio igrom ledjima i kada je privlacio na sebe dva igraca. To sto ne igra kao nekad je do njegovih godina i same igre tima a ne zato sto nema pojma. Ultra koristan igrac i pozrtvovan. Po meni ima svetlu tacku sto se pojavio na onom protestu ali videcemo hoce li nastaviti sa anticaci ideologijom. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Topic  |
|