Desire Doue!! 19 godina, 2 gola i asistencija u finalu lige prvaka. Spomonjao sam ga na forimu još tamo sredinom francuskog prvenstva, kad nije bio zapažen.
Baš gledam plaćen je 50 min. Rennesu. Meni je to baš bolesno što rade s ciframa. Dati za dečka od 18 godina koji ima 58 utakmica i 7 golova, 50 mil eura nije normalno nikako.
Kad se spominju sulude cifre, odmah mi je na pameti " čuna " iz Wolverhamptona u United.
Oteraš Mbappea, rešiš problem u svlačionici, osvojiš Ligu šampiona. Nije loše. Drago mi je zbog Enrique s obzirom na tragediju u privatnom životu, nije neka uteha ali to je život. Potpuno zaslužen trofej koji dugo jure. A posebna napomena za Donnarummu, na ovom meču nije imao posla, ali u prethodnim rundama je branio neodbranjivo. Pored veznog reda koji igra kao švajcarski sat po meni najzaslužniji za uspeh.
Kakav shift u 2025 za PSG, uvjerljivo najbolji nogomet igraju. Pocetak sezone im je bio trnovit i visio im je prolaz, ali sad su se konsolidirali i mogli bi dominirati Doue magican, Dembele klasicno ubitacan, Kvaratskhelia da popravi realizaciju bi bio Zlatna lopta, ali meni je ovaj Vitinha igracina i pol. Doslovce je preorao teren. Interu se sad pod kraj sezone dogodio pad u formi i fizickoj spremi, vidi se da su ovdje jedino igrali na neki balon u tudu polovicu pa sto prode.
Lose finale, s tacke gledista neutralnog gledaoca.
Slažem se Utakmica nedostojna finala
Da je igrao Messi za PSG, PSG ne bi imao šanse protiv Intera ;)
Pokraj onakvog Intera svi bi imali šanse, pa i imenjaci iz Zaprešića
Bilo bi bolje da je Barca bila u finalu, bila bi ravnopravniji protivnik i sigurno bi bilo vise neizvjesnosti. Ovako je sve u 20 minuta bilo prakticki rijeseno.