Ne znam za ostale, ali ja sam kao klinja obožavao X-Men igrice i onaj stari kultni crtani. A definitivno živimo u novom zlatnom dobu igara odrađenih u starom retro beam 'em up fazonu sa pixel grafikom
Cenim da svi znaju ko je i šta je Undertale i da su upoznati sa likom i delom Toby Fox-a. Svojevremeno je besplatno objavio prva dva poglavlja Deltarune-a, ali nakon trista godina konačno šestog meseca ove kalendarske godine izlazi finalni proizvod
Ne ulazi mi u glavu kako su uspeli da naprave ovakvu ludačku animaciju, kao da gledaš crtani/animirani film... E sad, imam neugodan osećaj da će gameplay i kontrole biti užas... Nadam se da grešim. Uglavnom Disney estetika na horor način.
Little Nightmares je genijalna stvar, a par developera koji su radili na tom naslovu imaju novi projekat. Little Nightmares + Limbo + pucačina = potencijalno dobra stvar. Bar dok Reanimal i Little Nightmares III ne ugledaju svetlo dana
Nikada nisam bio hrabar gejmer koji može da izađe na kraj sa horor naslovima, uvek se iscimam najstrašnije i iskreno nemam cojones za takve stvari... ILL deluje kao prava stvar za ljubitelje horor žanra, ali nema šanse da ću imati živaca da igram ovu morbidnost
Super Meat Boy mi je jedna od najdražih igrica, imam i majicu, ali činjenica je da je igra samo za ljude sa čeličnim živcima jer je legendarno teška. Iako sam je uspeo preći (i uzeti većinu Steam achievementsa), priznajem da sam lomio par džojstika. A novi Super Meat Boy izgleda kao krvavi Super Mario World na stereoidima.