forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 167

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11876 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/05/2025 : 08:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Širi roster Fenera, Monako se više potrošio. Dobro krenuli, ali nisu mogli da isprate ritam.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40972 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/05/2025 : 11:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja sam gledao istovremeno Partizan i to pa nisam bas siguran da mogu sa sigurnoscu da tvrdim ali ono sto sam video jeste dobijena trenerska bitka. Nije Monako bas kratak sa rosterom. Po meni cak ima i bolju prvu postavu ali trener je dosta slabiji. Pa Zeljko je tog Spanulisa otkinuo u sred Monaka sa Partizanom iskljucivo dobrom taktikom. Pustali su lake koseve dole, pustali Kalatesa da suta, zatvorili sve ostale spolja i raskantali ih. Nekako bih bio u soku da su oni osvojili..

Ono sto me jeste iznenadilo jeste Ataman u zavrsnici. Za ovog Barcokasa vec postaje karakteristika da mu forma pada kako odmice vreme ali Ataman me negativno iznenadio. Imas zveri u timu i nista. Juce Piters 32 poena a Nan 9. Nesto tu majstore ne stima.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4903 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 04/06/2025 : 20:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Cibona na putu bez povratka.

Od kako znam za sebe Cibona je predstavljala klub sa ozbiljnim igracima, klub za sportski respekt.

4.6.2025. deset minuta do ispadanja iz ABA lige.

sangue navajo
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/06/2025 : 21:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ispala Cibona, očekivano! Situacija u gradu što se tiče sporta je baš loša, klubovi jedva preživljavaju, sponzora nigdje, ali to je jedna druga priča.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5366 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 05/06/2025 : 07:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Tuga na šta je spao nekada veliki klub. Najgore od svega je što nije neočekivano...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40972 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/06/2025 : 08:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako grad i drzava ne prepoznaju vrednost takvog brenda.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 08:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Slično je skoro završila i vaterpolo legenda Mladost, tek su se lani malo digli. Gdje su tek odbojkaši i odbojkašice Mladosti, koji su nekad bili redoviti na F4. Nogometaši Zagreba sad su u četvrtoj ili petoj ligi. Rukometaši kanta za napucavanje u ligi prvaka. Primjera koliko hoćeš. Politika je ušla svuda, a naši političari brinu samo o svom džepu, ulaganja minimalna, ako to znači propast klubova, koga briga. Dobro ima tu i drugih stvari kad je Cibona u pitanju, ali stvari se neće riješiti, sve je predvidljivo. Propao sport u gradu. Govorio sam prije nekoliko godina kako će biti sve manje medalja i uspjeha.

Za kraj primjer Rally WRC Croatia, čak su i taj jedan od najgledanijih događaja uspjeli upropastiti:

"Nakon uspješno održanog WRC Croatia Rallyja ponuđen nam je novi, trogodišnji ugovor za razdoblje od 2025. do 2027. godine. Za njegovo potpisivanje i nastavak WRC natjecanja u Hrvatskoj pokušali smo ishoditi svu potrebnu dokumentaciju, točnije garancije lokalnih institucija, no na žalost do današnjeg dana nismo uspjeli u potpunosti sve pribaviti".

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40972 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/06/2025 : 11:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jezivo. Je l’ Medvescak jos ziv?

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 11:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Sve je to Bandićeva ostavština. Pametnije biraj gradonačelnika pa ti ni klubovi ne budu propali. U Rijeci npr. nije nikaj propalo, ide samo na bolje! Osijeku, Varaždinu i sl.

Zagreb se dičio s Milanom i Mamićem pa su Milana i Mamića i dobili....

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 11:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
A Cibona je bila smeće od kluba koje je uvijek uzimalo najbolje iz drugih sredina. Rijetko kad su oni imali kojeg igrača iz vlastite škole, pa sad kad nema love normalno da su slabi.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 12:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ako misliš na hokej krenuli su od nule, napravili malu dvoranu za 800 gledatelja i igraju klinci.

Rukometaši Medveščaka su igrali nekad davno Europu, devedesetih branio Bašić, Smajlagić, sjajnu ekipu imali, sad su isto marginalci

quote:
Originally posted by sawitch

Jezivo. Je l’ Medvescak jos ziv?

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 12:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
U krivu si totalno, pa koji je gradonačelnik dao što Rijeci, da nema Miškovića ne bi bilo ni rezultata, koliko je puta ponovio da su mala sredina i da sponzora nema. Zagrepčani se sigurno nisu ponosili Milanom i Mamićem.

quote:
Originally posted by BeaGea

Sve je to Bandićeva ostavština. Pametnije biraj gradonačelnika pa ti ni klubovi ne budu propali. U Rijeci npr. nije nikaj propalo, ide samo na bolje! Osijeku, Varaždinu i sl.

Zagreb se dičio s Milanom i Mamićem pa su Milana i Mamića i dobili....

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 12:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...tex prouči kronologiju događaja.

Pogledaj malo kaj se događalo s Cibonom u vrijeme Bandića, pa NK Zagreb i sl.
https://www.vecernji.hr/sport/zagreb-tavori-u-cetvrtoj-ligi-a-za-to-gotovo-nikoga-nije-briga-cak-ni-vodstvo-grada-1561043

Nije poanta koliko je gradonačelnik dal vec je poanta koliko je uzel...a KK Ciboni ili NK Zagrebu je puno uzel, kaj u Rijeci nije slučaj (i ovdje uopće ne mislim na NK Rijeku već komplatan sport u gradu, isto i za Varaždin ili Osijek). Bitno je da se gradonačelnici ne petalju u rad klubova, ako se petaljaju onda slijedi raspad sistema.

P.S. Itekako su se ponosili u većini. To su pokazivali redovito i na izborima...da je živ, i danas bi glasali za njega isto kak budale na razini države glasaju za ADZ ili štetočinu Milanovića.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 05/06/2025 12:55:49
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 12:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
A Gojanoviću i ekipi nikad ne bum oprostil rasturanje Medveščaka. Jebo im pas mater!

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 13:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Gojanović je bio drugačiji, nije htio ničiju pomoć, ni grada ni države, imao je nesreću što su mu sponzori bili Rusi, a uvođenjem sankcija Rusiji sve se urušilo kao kula od karata, šteta!

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 13:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Otkud ti te informacije. Gojanović je bolesno nerealna osoba koja je klub odvela u dugove. Pa nimalo nije realno da Arena Zagreb bude puna čitavu sezonu, svakih nekoliko dana puna dvorana. Kak da ne bi.
U prvoj sekundi kad sam čul da medvjedi idu u KHL sam rekel frendu (koji je bil oduševljen) da je to propast za klub. To se nije moglo napuniti ni sa besplatnim ulaznicama. Isgto kak i slučaj Snježne kraljice na Sljemenu (čisto pranje love). Neke opake gljive je uzimala ta ekipa.

Zagreb voli hokej ali u granicama par stotina gledatelja na svakoj tekmi, a ako je neka jača tema onda do par hiljada. Sve ostale priče su prodavanje muda pod bubrege....za medvjede je EBEL maksimum.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 05/06/2025 13:12:32
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 13:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Sve je to politika, Bandić je krao i Ciboni i svima, Medić je ciljano uništio klub mislivši prodati zemljište na kojem se nalazi stadion za nove stanove i zgrade. Kad kažeš poanta je koliko je uzel i sam priznaješ da je politika svuda. Nažalost, čim političari skuže gdje ima love, eto ih i sve strpaju sebi u džep. Ovo s izborima ti je isto promašaj, na izbore ne izađe pola ljudi, a od ostale polovice većina je imala koristi od njega, isti model sad primjenjuje i današnja vlast.
No, rezime, ne očekujem pomake glede sporta, možda u nekoj manjoj sredini i nekom manjem sportu se složi neka lijepa priča (poput futsal lige), a i dalje u Zagrebu ne bude košarkaškog kluba na europskoj mapi i slično. Naši klubovi ionako nisu ambiciozni, bitno je prodati igrače i podijeliti lovu.

quote:

...tex prouči kronologiju događaja.

Pogledaj malo kaj se događalo s Cibonom u vrijeme Bandića, pa NK Zagreb i sl.
https://www.vecernji.hr/sport/zagreb-tavori-u-cetvrtoj-ligi-a-za-to-gotovo-nikoga-nije-briga-cak-ni-vodstvo-grada-1561043

Nije poanta koliko je gradonačelnik dal vec je poanta koliko je uzel...a KK Ciboni ili NK Zagrebu je puno uzel, kaj u Rijeci nije slučaj (i ovdje uopće ne mislim na NK Rijeku već komplatan sport u gradu, isto i za Varaždin ili Osijek). Bitno je da se gradonačelnici ne petalju u rad klubova, ako se petaljaju onda slijedi raspad sistema.

P.S. Itekako su se ponosili u većini. To su pokazivali redovito i na izborima...da je živ, i danas bi glasali za njega isto kak budale na razini države glasaju za ADZ ili štetočinu Milanovića.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 13:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam bio na utakmici pokaznoj prije prve sezone u EBEL-u, u Ledenoj je bilo oko 2000 ljudi, ali marketing čini čuda, a tu su bili majstori u Medveščaku, već na prvoj utakmici EBEL-a prekrcana dvorana i tako se nastavilo sve sezone u EBEL-u. Fora mi je bilo kad su igrali na Šalati, pravi zimski ugođaj. Voli Zagreb hokej, nekad su tu igrali Rusi, Kanađani.

quote:

Otkud ti te informacije. Gojanović je bolesno nerealna osoba koja je klub odvela u dugove. Pa nimalo nije realno da Arena Zagreb bude puna čitavu sezonu, svakih nekoliko dana puna dvorana. U prvoj sekundi kad sam čul da medvjedi idu u KHL sam rekel frendu (koji je bil oduševljen) da je to propast za klub. Neke opake gljive je uzimal ta ekipa.

Zagreb voili hokej ali u granicama par stotina gledatelja na svakoj tekmi, a ako je neka jača tema onda do par hiljada. Sve ostale priče su prodavanje muda pod bubrege....za medvjede je EBEL maksimum.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 13:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2
Kad kažeš poanta je koliko je uzel i sam priznaješ da je politika svuda.

Ali na različite načine, negdje pozitivno (Rijeka) a negdje negativno (Zagreb u vrijeme bivšeg, srećom pokojnog, gradonačelnika).

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 13:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
E zlatne devedesete, kaj se sve moglo gledati u Zagrebu, liga prvaka u rukometu, odbojci, vaterpolu, košarci, ATP tenis, Dinamo...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 13:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ma vjeruj mi dobivaju se mrvice od političara

quote:

quote:

Ali na različite načine, negdje pozitivno (Rijeka) a negdje negativno (Zagreb u vrijeme bivšeg, srećom pokojnog, gradonačelnika).

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 14:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma vjeruj mi dobivaju se mrvice od političara

quote:

quote:

Bitno da se ne miješa u rad kluba, ne mora nikaj ni dati. AKo pomogne financijski ok, ako ne opet dobro.
Nije baš Bandić daval mrvice mamićevom Dinamu

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 14:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam bio na utakmici pokaznoj prije prve sezone u EBEL-u, u Ledenoj je bilo oko 2000 ljudi, ali marketing čini čuda, a tu su bili majstori u Medveščaku

Lopovi i lažljivci su bili a ne majstori...majstori su oni koji izvuku lovu a ne koji klub otjeraju u stečaj. Oni su svojim "radom" ugrozili i samo ime kluba, a oni sami su kažnjeni. Gojanoviću je zabranjeno biti u hokeju više i sl.

Koliko se u Zg voli hokej sam vec napisal ranije i time više žalim za medvjedima. Mogli smo zadnjih deset godina uživati u hokeju, a možda bi se i osvojilo koje prvenstvo, a ovak tuga i jad.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33197 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/06/2025 : 14:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Sad Sisak piše ljjepu priču što se hokeja tiče, sretno im!

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4053 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/06/2025 : 14:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad Sisak piše ljjepu priču što se hokeja tiče, sretno im!

Je, samo oni su manje više postigli svoj maksimum...

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page
Page: of 167 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000