Stigao mi je peti integral Vekovnika. Koja divota! Veličanstvena naslovna, mat korice, cini se bolji papir nego do sada. Povez odlican, da covek ne veruje da radio Simbol. Najbolje njihovo izdanje do sada.
Za stripove vec znam koliko su dobri, koliko su kvalitetni. Svako ko voli dobar strip, zanimljiv, sjajno pisan, sjajno crtan mora da kupuje Vekovnike, zasluzili su to.
Stigao mi je peti integral Vekovnika. Koja divota! Veličanstvena naslovna, mat korice, cini se bolji papir nego do sada. Povez odlican, da covek ne veruje da radio Simbol. Najbolje njihovo izdanje do sada.
Za stripove vec znam koliko su dobri, koliko su kvalitetni. Svako ko voli dobar strip, zanimljiv, sjajno pisan, sjajno crtan mora da kupuje Vekovnike, zasluzili su to.
Si pogledao podkast sa Markom? Od kada sam saznao detalje, i koliko se cima oko Vekovnika, još mi je draži serijal!
Ne znam da li sam imao skoro lepsu kupovinu :) Unazad nesto vise od mesec dana Vekovnici 5, Lombar, Gaston, Linkoln, 4iz ulice Bejker, Nausikaja, Spirou. Jeste da me jedan album Spiroua kostao koliko i integral Linkolna, ali merak nema cenu :)
Nakon što se Golkonda dosetila da kartončić proda za 90 dinara, Čarobna Knjiga je otišla korak dalje uvaljujući svoj čitaocima privezak i hemijksu u stilu novogodišnjeg poklona Best Gradnje za 5000 dinara. (mada ovi daju i upaljač za novu godinu)
Odgovor Lagune je brzo stigao i u fazonu - hold my beer - ne treba nam ni kartončić ni privezak - samo digni cenu mangi za 33% i ništa ne diraj
Nakon što se Golkonda dosetila da kartončić proda za 90 dinara, Čarobna Knjiga je otišla korak dalje uvaljujući svoj čitaocima privezak i hemijksu u stilu novogodišnjeg poklona Best Gradnje za 5000 dinara. (mada ovi daju i upaljač za novu godinu)
Odgovor Lagune je brzo stigao i u fazonu - hold my beer - ne treba nam ni kartončić ni privezak - samo digni cenu mangi za 33% i ništa ne diraj
I u čemu je problem? Ne valja kemijska, privjesak, kartončić... Ne valja zdravoseljačko poskupljenje. Svašta.
Edited by - petarStripovi10 on 05/06/2025 18:42:33
Da su stavili karton piva, Laškog recimo, pa da i razmislim...
Ne, nego Ožujskog. To bi bila masthevuša.
Nisam pio Ožujsko, pa ne mogu da sudim. Nekako su mi Laško, Valjevsko, Bud I Nikšićko (ali iz Nikšića, ne ova vodurina iz Apatina) sasvim dobra piva.
Na stranu lekovi za ove tople dane, nemam ništa protiv ovog poteza ČK. Nisam publika za to, ali ako postoji - ok, biće onda ubrzo još toga. Za taj novac mogu da uzmem nešto drugo. Dugo sam ih ignorisao, ali sam onda prelomio i uzeo Taličnog i Umpah-Paha. Hvala Bogu, kvalitetnih izdanja ima sasvim dovoljno.