🗣 Prvi, jer se u njoj završava jedna veoma dugačka priča našeg neustrašivog rendžera, a koja je započela u našoj sedmoj knjizi i nastavila se kroz cijelu prethodnu knjigu.
Drugi razlog je taj da u ovoj knjizi počinje i završava jedna od najboljih Teksovih a…
Nisi pazljivo citao najavu
jesam, ali iz nekog razloga otišlo mi je da završava "kineska četvrt" :).
btw, u uvodnim napomenama uredništvo najavljuje i spektakularni "ratni požar". ako mogu zamoliti da se pronađe način da ta priča bude kompletna u jednoj knjizi.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Začitao sam se ovog Teksa baš, već sam pročitao nekoliko epizoda, obe ove iz novijeg datuma što su objavljene. Baš je dobro, ima Teks nekih epizoda koje su u rangu Bluberija, a Bluberi je sam vrh. Dobro, možda malo preterujem ali ima stvarno epizoda u kojima se baš može uživati.
Kad smo kod Bluberija, sećam se da je Renky pisao ovde po forumu hiljadu puta kako je to vrh vesterna, i tek u prethodne dve godine sam pročitao sve epizode, stvarno jeste vrh.
Začitao sam se ovog Teksa baš, već sam pročitao nekoliko epizoda, obe ove iz novijeg datuma što su objavljene. Baš je dobro, ima Teks nekih epizoda koje su u rangu Bluberija, a Bluberi je sam vrh. Dobro, možda malo preterujem ali ima stvarno epizoda u kojima se baš može uživati.
Kad smo kod Bluberija, sećam se da je Renky pisao ovde po forumu hiljadu puta kako je to vrh vesterna, i tek u prethodne dve godine sam pročitao sve epizode, stvarno jeste vrh.
Ja sam zadnjih par godina prolazio kroz Bonelli serijale, Zagor, Martin, Mister No, Dylan... no sad kad malo gledam, Tex je zbilja nekako najpitkiji za citat i najvise uzivam u njemu