Author |
Topic  |
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7876 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 07/06/2025 : 00:46:20
|
quote: Originally posted by itanzopen
quote: Originally posted by Colosseum
🗣 Prvi, jer se u njoj završava jedna veoma dugačka priča našeg neustrašivog rendžera, a koja je započela u našoj sedmoj knjizi i nastavila se kroz cijelu prethodnu knjigu.
Drugi razlog je taj da u ovoj knjizi počinje i završava jedna od najboljih Teksovih a…
Nisi pazljivo citao najavu 
jesam, ali iz nekog razloga otišlo mi je da završava "kineska četvrt" :).
btw, u uvodnim napomenama uredništvo najavljuje i spektakularni "ratni požar". ako mogu zamoliti da se pronađe način da ta priča bude kompletna u jednoj knjizi. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1962 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1690 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 08/06/2025 : 16:07:51
|
Onako, iz glave, za barem jedno 5-6 godina  |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1962 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/06/2025 : 13:01:39
|
Začitao sam se ovog Teksa baš, već sam pročitao nekoliko epizoda, obe ove iz novijeg datuma što su objavljene. Baš je dobro, ima Teks nekih epizoda koje su u rangu Bluberija, a Bluberi je sam vrh. Dobro, možda malo preterujem ali ima stvarno epizoda u kojima se baš može uživati.
Kad smo kod Bluberija, sećam se da je Renky pisao ovde po forumu hiljadu puta kako je to vrh vesterna, i tek u prethodne dve godine sam pročitao sve epizode, stvarno jeste vrh. |
 |
|
doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
359 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
Caglio
New Member

236 Posts
Member since 03/03/2021 |
Posted - 13/06/2025 : 19:05:11
|
quote: Originally posted by goksi
Začitao sam se ovog Teksa baš, već sam pročitao nekoliko epizoda, obe ove iz novijeg datuma što su objavljene. Baš je dobro, ima Teks nekih epizoda koje su u rangu Bluberija, a Bluberi je sam vrh. Dobro, možda malo preterujem ali ima stvarno epizoda u kojima se baš može uživati.
Kad smo kod Bluberija, sećam se da je Renky pisao ovde po forumu hiljadu puta kako je to vrh vesterna, i tek u prethodne dve godine sam pročitao sve epizode, stvarno jeste vrh.
Ja sam zadnjih par godina prolazio kroz Bonelli serijale, Zagor, Martin, Mister No, Dylan... no sad kad malo gledam, Tex je zbilja nekako najpitkiji za citat i najvise uzivam u njemu |
 |
|
dino1984
Average Member

Austria
658 Posts
Member since 31/05/2007 |
|
djukak
Senior Member

2974 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 14/06/2025 : 07:10:00
|
quote: Originally posted by doktor78
Kad će novi pilot?
Do kraja ovog mjeseca, kao što je i planirano! |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
Topic  |
|